Cristiana Carmina Mitu
(Pisu)

DATA NASTERII: 02 Februarie, 1989
DATA DECESULUI: 30 August, 2010
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Andrada Elissa, la 31 August, 2010
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Emilia Medinschi
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
692723 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
iarna se ascunde în blana eschimoşilor sau în streaşina unei case unde am scris un nume deşi toate erau ale tale.

   Oferita de Melania din Timisoara la 11 Februarie 2016
Comentarii (0)

soarele cu-a lui plimbare deschide poarta cerului îngerii din înalt coboară ploaie şi aleargă hai-hui doar o formă de lumina, în somn zîmbeşte ferice se aşază în colţul ferestrei din dreapta strînge aripile îşi potriveşte tunica scurtă din funigei,petale şi bătută cu rouă în picioare poartă sandale romane din argint pe cap tichia din lalele şi lăcrămioare e aşezată ştrengăreşte şi în visu-i pare să-mi spună: -ajută-mă să-mi curăţ sufletul cu iubire şi să ajung acolo unde porţile grele sunt închise în ţîţîni de aur.G.M.

   Oferita de Melania din Timisoara la 09 Februarie 2016
Comentarii (0)

resturile sufletului scârţâie precum zăpada geruită în peretele inimii montez o bucată de plastic roz în rama sertarului defect din când în când vântul rece o umflă ca o velă iarna se instalează în costum şi cravată firavă atârnă ca pe un umeraş apare din noaptea ridată cu suvite incilcite lovindu-mi obrajii se aşează pe banca verde scorojită din mine G.M.

   Aprinsa de Melania din Timisoara la 07 Februarie 2016
Comentarii (0)

în cartierul meu pe străzile din piatră cubică un geamgiu îşi duce trupul din sticlă tanti lulu şi nenea nae aşteaptă pensia eu mănînc roşcove . casele îşi pun rochii lungi pantaloni bufanţi pantofi brodaţi unele rîd în hohote altele se încruntă ferestrele au dioptrii mari îşi închid obloanele cele bătrîne nu se tem de moarte ci de venirea ei îşi dau cu cremă peste zidurile crăpate de vreme. îngerii trag draperia din castane înşirate. G.M.

   Oferita de Melania din Timisoara la 05 Februarie 2016
Comentarii (0)

...multa lumina si caldura...te pup CRIS!

   Aprinsa de Raluca la 03 Februarie 2016
Comentarii (0)

Dumnezeu sa te ocroteasca si sa le dea putere parintilor tai! Am postat un videoclip pe pagina ta de facebook astazi, este despre o poveste de prietenie, despre o relatie care continua dincolo de limite. Tu ai avut cate o poveste speciala cu fiecare din prietenele tale! Tu ai reusit sa ne unesti pe toate printr-o prietenie sincera. Te-am visat...eram la munte. Ma gandesc mereu la tine!

   Aprinsa de Cori la 02 Februarie 2016
Comentarii (1)

Multumesc Cori...ai dreptate in tot ce spui...Te vom iubi mereu...orisiunde ne vom afla !

Postat de CRISTIANA si mami EI ! la 03 Februarie 2016

TE IUBESC !!!!!!!!!!TI-AS DA TOATA VIATA MEA...DACA AS PUTEA !!!

   Aprinsa de Mami Tau ! Ingerasul Meu! din In Inima si Sufletul Nostru! la 02 Februarie 2016
Comentarii (0)

Draga mea Cristinana,esti un inger al meu mai ales,iti multumesc pentru fiecare clipa in care m-ai ajutat,cand eram in cea mai mare suferinta ,te voi iubi in toata viata mea cat mi-a mai ramas,stiu ca nu ai meritat sa pleci inainte de noi cei care te iubim :mami,tati si toti prietenii tai !Te rog din suflet sa ai grija de noi scumpa noastra frumoasa,te iubim cea mai frumoasa fata din orasul meu,ai LA MULTI ANI !!!iubita si draga ,nu te vom uita niciodata ,suntem atat de pierduti fara tine si ne consolam cum putem ,suflet frumos !cu mare tristete Geta Molnar :(

   Oferita de Melania din Timisoara la 01 Februarie 2016
Comentarii (1)

MULTUMESC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat de M.C. (mama Cristianei) la 02 Februarie 2016

" pentru că nici un sentiment nu vine singur pentru că nimic nu este întâmplător pentru că existăm din acelaşi "pentru că" doi oameni s-au iubit...sau pentru că a existat o întâmplare care iarăşi ne duce la un cerc vicios...."pentru că"... pentru că iubim şi pentru că ne place să fim iubiţi... pentru că urâm câteodată şi pentru că apoi ne pare rău că am strivit o gâză sub degete... pentru că lumea este rea şi pentru că lumea este bună, pentru că oamenii mor şi pentru că spiritul lor dăinuieşte... pentru că inima ne dictează să lăsăm prejudecăţile şi pentru că raţionalul ne dictează să nu urmăm inima pentru că de obicei nu facem nimic din ce visăm pentru că atunci când ne împlinim visele suntem fericiţi....pentru că ... pentru că sunt stele...pentru că este lună... pentru că este soare....pentru că sunt flori pentru că există zâmbete dăruite la timp şi pentru că sunt zâmbete care te urmăresc toată viaţa... pentru că cineva ţi-a atins sufletul întâmplător şi pentru că nu îl vei uita niciodată... pentru că numeri ca un copil iubirile şi pentru că ea este numai una pentru că sunt visători şi pentru că sunt oameni care sparg vise sub pumnul crud al egoismului pentru că există acest pentru că sunt multe rele şi bune.... vise şi realităţi, zâmbete şi lacrimi, iubiri şi revanşe....şi asta pentru că...suntem cu drag G.M.

   Oferita de Melania din Timisoara la 23 Ianuarie 2016
Comentarii (1)

F.adevarat...draga mea ....

Postat de Camelia(mama Cristianei) la 02 Februarie 2016

înșurubez luna pe cer scutură-n vînt parfum de stele peste bătrînul pămînt. copiii săraci adună cioburile cristal în cufărul din podul prăfuit frămîntîndu-se în zeci de suflete. ploi aiurite aleargă grăbite de aceeași frică bătăile inimii fulger. lacrima pe capăt de geană pînze de nori plutind mișcări de balet crengi înflorite pe buzele tăcerii. G.M.

   Oferita de Melania din Timisoara la 20 Ianuarie 2016
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket