Cristiana Carmina Mitu
(Pisu)

DATA NASTERII: 02 Februarie, 1989
DATA DECESULUI: 30 August, 2010
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Andrada Elissa, la 31 August, 2010
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Emilia Medinschi
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
692717 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
DOOOOOOOOOOOOOOOOORRR!!!!!!!!!!!!!!de TINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MINUNEA VIETII NOASTRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Oferita de Mami Si Tati Tau! din Acasa...FARA TINE! la 26 August 2016
Comentarii (0)

DRAGOSTEA NOASTRA !! Trimitem aici Anuntul pentru Toti cei care te-au cunoscut si speram sa-i avem in preajma macar o data pe an ! Timpul trece asa de repede !..... Dragi prieteni, . ” Traim dupa moarte doar prin amintirile celorlalti despre noi ...” Marti ...30 August...ora 19…..Prietenii, colegii, vecinii, cunostintele TALE si ale Nostre, care pot si doresc sa fim impreuna la COMEMORARE …sunt 6 Ani....de cand...ai “ Plecat de langa noi”.... “ Sa varsam o lacrima mica, de durere, sa o stergem, incet, cu dosul palmei, si sa ne amintim zambind apoi de cat de frumoase si unice au fost momentele petrecute cu TINE “…...cei care doresc sa ne revedem.....ii asteptam cu mult drag !....MARTI 30 august la ora19….la micuta Slujba de Comemorare.....la Biserica Catolica....str. Gen Dragalina ( langa Liceul Bella Bartoc)-Iosefin.....sau… la “ Locsorul TAU”...la 19,45-20.00… Mami si Tati TAU ! MINUNEA NOASTRA DRAGA !

   Postat de Mami Si Tati Tau! din Aici...unde era Locul TAU..langa noi! la 25 August 2016
Comentarii (0)

cărțile mele frumos încolonate lasă durerea să le macine coperțile și praful singurătății să le-ncărunțească sunt prea bolnave că să mai mărșăluiască către secția de reanimare, acolo unde literele se usucă și cad cărțile mele se zbat printre amintiri acolo unde arborii dau în frunză Hansel își scrie poteca de litere departe de fluturi și culori de sânziene-ofilite degetele tale încă mai zăbovesc printre pagini frământând liniștea, înainte de a pleca ducându-le în suflet tată nopțile își urmează numărul la strungă trecând prin vămi nori călători să așeze printre pagini semnele ploilor tale ...

   Oferita de Melania din Timisoara la 21 August 2016
Comentarii (0)

Am ajuns acasa.....cat am fost plecata am petrecut aproape fiecare Noapte Impreuna in VIS !!!!TE IUBESTE MAMI TAU !!! ASA DE MULT!!!!

   Oferita de Mami Tau ! Ingerasul Meu! din Acasa...FARA TINE! la 09 August 2016
Comentarii (0)

TU INGER DIN VIS soarele cu-a lui plimbare deschide poarta cerului îngerii din înalt coboară ploaie şi aleargă hai-hui doar o formă de lumina, în somn zîmbeşte ferice se aşază în colţul ferestrei din dreapta strînge aripile îşi potriveşte tunica scurtă din funigei,petale şi bătută cu rouă în picioare poartă sandale romane din argint pe cap tichia din lalele şi lăcrămioare e aşezată ştrengăreşte şi în visu-i pare să-mi spună: -ajută-mă să-mi curăţ sufletul cu iubire şi să ajung acolo unde porţile grele sunt închise în ţîţîni de aur.

   Aprinsa de Melania din Timisoara la 30 Iulie 2016
Comentarii (0)

Pentru tine inger drag....durerea,timpul nu ne lasa ca sa te uitam ! Liniste si zbor usor in cerul plin de iubire ! Silvia mama lui Silviu !

   Oferita de Silvia Cizmas la 23 Iulie 2016
Comentarii (0)

Lacrimi multe fara de sfarsit....tristete....neputinta ,un DOR mare si o NEPUTINTA imensa ,suflet drag ! Lumina si iubire pentru rine,Carmina!Silvia mama lui Silviu.

   Aprinsa de Silvia Cizmas la 26 Iunie 2016
Comentarii (0)

Pentru tine, ingeras !

   Oferita de Ramo din Sibiu la 23 Iunie 2016
Comentarii (1)

multumesc Ramo !!!!

Postat de Camelia(mama Cristianei) la 25 Iunie 2016

enigma vieții poate să devină mai puțin palidă cînd nu e înțepată de mărăcini florile râului le ard în crematoriu iar urna o arunc în abis. crengi înfrunzite de dor purtate de mîini spălate cu apa sfințită îmi lucrează sufletul dezlegindu-mi ființa. visul coboară între două gînduri o iubire măcinată de orgolii și ceață în noaptea din mine este cheia unei biserici vitraliile stinse m-așteaptă. cade o lacrimă pe umbră ta ajunsă prea tîrziu.

   Oferita de Melania din Timisoara la 01 Iunie 2016
Comentarii (1)

multumesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat de Camelia(mama Cristianei) la 25 Iunie 2016

cerul încearcă să deschidă ochii un cuțit i se învârte-n cap s-ar ridica din boală, toate cele îl dor aerul umblă bezmetic printre blocuri cenușii privind cu dispreț casele rătăcite... nimic nu mai e ca înainte rădăcinile-s moarte, doar pietre și fum iar ciulinii se-înfig în carne noaptea tremură în urma paznicului îi aprinde un felinar și i-l întinde să-l fumeze vălătuci groși de-ntuneric se lipesc de nările fremătând privirile coboară-n vârful bocancilor stâlciți încercând să curețe pulberi de stele și aripi de fluturi iar noi, lipiți de tălpile lui, străbatem lumea ....

   Oferita de Melania din Timisoara la 12 Mai 2016
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket