Cristiana Carmina Mitu
(Pisu)

DATA NASTERII: 02 Februarie, 1989
DATA DECESULUI: 30 August, 2010
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Andrada Elissa, la 31 August, 2010
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Emilia Medinschi
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
692731 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
atunci cind pleci da-mi piinea ta are formele sufletului meu imi acopera greselile topindu-le in aburul dulce ca laptele de mama ramin in camasa de matase alunecind pe aripa albastra in par norii impletesc stele si spice cununa de griu fara chipul tau in coltul de rasarit al bobului neincoltit.

   Oferita de Melania din Timisoara la 05 Mai 2016
Comentarii (0)

atunci cind pleci da-mi piinea ta are formele sufletului meu imi acopera greselile topindu-le in aburul dulce ca laptele de mama ramin in camasa de matase alunecind pe aripa albastra in par norii impletesc stele si spice cununa de griu fara chipul tau in coltul de rasarit al bobului neincoltit.

   Oferita de Melania din Timisoara la 05 Mai 2016
Comentarii (0)

aer rece stele îngheţate ursuză luna apare amară oraşul tăcut care îşi plimbă străzile braţ la braţ în acelaşi loc draperii de fum se dau în lături ca aripile ce ridica lumea deasupra cuiburilor zburătoarelor. undeva valurile imense se lovesc în marea zăvorîtă cu toate vînturile aspre-n ea aburi albicioşi norii căzuţi încercînd să se ridice inutil. pomi şi case topindu-se în pînza destrămată a zorilor zeci de ferestre mişcătoare aşteptînd griul zilei

   Aprinsa de Melania din Timisoara la 02 Mai 2016
Comentarii (0)

....MULTE FLORI PENTRU TINE CRIS...

   Oferita de ..... la 01 Mai 2016
Comentarii (0)

,,,multa lumina si caldura !,,,

   Aprinsa de Raluca Si Nana la 01 Mai 2016
Comentarii (0)

ai vazut vreo furnica plingind? un fluture suspinind? nici ploaia nu plinge totdeauna la fel isi sterge ochii cu o esarfa fina se prelinge printre sprincenele-ncruntate ale soarelui citeodata scoate un cearceaf ce nu-i deajuns sa stavileasca lacrimile unei vaduve neconsolate alteori prosoape colorate se chinuiesc sa puna dop potopului ce cade din samovare ciuruite.

   Oferita de Melania din Timisoara la 28 Aprilie 2016
Comentarii (0)

soarele cu-a lui plimbare deschide poarta cerului îngerii din înalt coboară ploaie şi aleargă hai-hui doar o formă de lumina, în somn zîmbeşte ferice se aşază în colţul ferestrei din dreapta strînge aripile îşi potriveşte tunica scurtă din funigei,petale şi bătută cu rouă în picioare poartă sandale romane din argint pe cap tichia din lalele şi lăcrămioare e aşezată ştrengăreşte şi în visu-i pare să-mi spună: -ajută-mă să-mi curăţ sufletul cu iubire şi să ajung acolo unde porţile grele sunt închise în ţîţîni de aur.cu drag G.M.

   Oferita de Melania din Timisoara la 22 Aprilie 2016
Comentarii (0)

DRAGOSTE !!!!Toata lumea...Toata lumea ....imi tot spune: "sa... te las sa Pleci"...pentru ca TU ...sa " te linistesti"..dar... eu... nu o pot face...nu o pot face ! ... pentru ca stiu ca TU nu ai dorit sa Pleci de langa noi...de langa mine...apoi mi s-a spus ca sunt egoista...ca te tin langa mine...poate ca da...dar poate ca nu....eu...nu uit cuvintele Tale : " Mami te iubesc si as vrea ca nimeni si nimic sa nu ne desparta vreodata...!" ma opun "mortii"...nu o las sa ne desparta sufletele....cand ma va invinge si pe mine....vom vedea...poate Doamne-Doamne al Tau si Ingerii ne vor readuce una in bratele celeilalte...astept pana atunci..si abia astept sa te tin in brate !!! Minunea si Viata Mea !TE IUBY!!!

   Oferita de Mami Tau ! din Inima si sufletul meu! la 15 Aprilie 2016
Comentarii (0)

se ofilesc grădinile din cer cad frunzele se prefac în fotolii şi măsuţe la umbra unui gutui japonez neînflorit doamna T. acuză o durere de cap nu vorbeşte mult să nu facă laringită nu strănută să nu împrăştie microbii se aşează şi priveşte umbrele colorate. frunzele se bat pentru un loc mai bun unele se înghesuie sub un pantof credincios. eu am rămas sub o streaşină cu gînduri uscate nu pot să-mi scriu sufletul pentru că tu mi l-ai furat. cu drag G.M.

   Oferita de Melania din Timisoara la 15 Aprilie 2016
Comentarii (0)

de fiecare dată, Moş Nicolae se ascundea sub barba bunicului şi de acolo povestea câte în luna şi-n stele seara după ce scrumea două ori poate trei ţigări răsucite atât cât să mai ardă din cuvântările de partid seara, căci ziua n-avea timp de poveşti avea doar două mâini de aur, un creion rătăcit pe după ureche şi limba albastră, de la-ntăritul inscrisurilor aşa ştia el şi să scoată din carnea lemnului case pe prispa cărora soarele şi luna îşi dădeau mâna binecuvântând naşterile şi-mplinirile iar stele curgeau din dantela şi-mpletitura cerdacului dumineca, după slujbă, mergeam la cumparativă să ascultăm sărăcia el îşi lua tainul de tiutiun şi hârtia de ziar iar mie îmi oferea pătratul dulce al biscuiţilor cu marginea zimţată şi duminica avea gust de amintire rătăcită pe uliţele satului bunica Ileana, împărăteasa bătăturii ne primea în sala ei de judecată şi ne aşeza în jurul tronului de domnie iar la mijloc, printre castroane, aşteptau smeriţi pârâţii: o mămăligă zgârcioabă, ce-adunase tot aurul şi-un pui răzvrătit răpus în luptă cu dogoarea focului pe care n-a reuşit să-l dovedească aş fi vrut să vă mai povestesc şi despre innuntirea albului lapte cu galbena mămăliguţă dar poate că... e mai bine să...

   Aprinsa de Melania din Timisoara la 14 Aprilie 2016
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket