Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
727964 vizualizari

Memorial etern Silviu Cizmas

 • Candela aprinsa de Alex Jurjescu la 18 August 2018
 • De ce trece timpul asa repede,puiul meu ,de ce nu pot sa nu-l masor ? De ieri ma gandesc : au trecut 7 ani,7 luni,7 zile....ore si minute pe care nu le stiu ....de cand te-am asezat intr-o alta casa ....mica....rece....intunecata .....atunci cand te-am vazut si te-am imbratisat cu totii ,in lacrimi,pierduti,rupti de durere,necrezand si nestiind ,dar neputinciosi ,fara alta cale ! Cifra 7 era una care imi placea si o alegeam cand era de ales...Dar ,apoi ....ma gandesc ca sufletul tau frumos e undeva ....intr-un loc minunat ca tine....dar ,imi lipsesti si te plang ....te iubesc ,nu mai pot de dorul tau ,Silviu drag.....

  Floare oferita de Silvia Cizmas la 15 Ianuarie 2019
 • Am trecut intr-un alt an ,timpul trece repede si il urasc de cand ai plecat tu,simt doar absenta ta ,nu pot sa ma bucur...incerc,as vrea sa fiu altfel ,dar rana e adanca si doare ,in inima mea locul tau e gol si va ramane asa ....Azi e duminica,e sarbatoare ....dar e ziua cand tu ai plecat ! Ma rog pentru sufletul tau,puiule ....mi-e foarte dor de tine ! Mama.

  Floare oferita de Silvia Cizmas la 06 Ianuarie 2019
 • "Scoala gazda din patut si ne da un colacut ,Ca mamuca n-o facut ,sita rara n-o avut"....e colinda voastra care va placea la toti ,o colindati ff mult ! Acum......Craciunul il fac cu lacrimi ,durere si gandul la tine.....lipsesti Silviu drag,am facut cu greu totul cu gandul la tine si cu lacrimi imprastiate in toata casa !De cand ai plecat tu ,nu mai exista sarbatoare cu bucurie in casa noastra,crede-ma ingere,adica nu e sarbatoare !Orice as vorbi,orice discutie o am e cu gandul la tine .....pentru ca sunt foarte trista,suferinta e atat de mare incat ....eu te astept,inca ! Si de sarbatori te astept,as vrea minuni ,intru la tine in camera ,de fiecare data ,ma gandesc ,poate te aflu la birou odata .....parca visez si vreau sa ma trezesc la realitate ....cu tine....am rabdare si te astept .... ! Mama !

  Floare oferita de Silvia Cizmas la 26 Decembrie 2018
 • Ai plecat fara sa spui unde ,ai plecat in zi de vara ..ai plecat copile drag ,ai plecat de acasa si esti acum un dor nestins ....un dor care stiu ca nu se va intoarce ....mi-e gandul la tine ,locul tau din inima mea nu este ocupat de nimeni si nu va fi ,niciodata ! As vrea sa cred ca ai plecat ...undeva si ca ACOLO iti este foarte bine...iar eu sa te astept AICI ...sa astept sa te imbratisez si sa-ti spun ca te iubesc !E o dorinta,un gand doar ....dar ,stiu ca nu este asa ,nu ma pot minti ! Nici macar in vis nu te am ,sa ma amagesc pentru cateva clipe,puiule !Mama !

  Floare oferita de Silvia Cizmas la 05 Decembrie 2018


   Silviu Cizmas s-a nascut la data de 25 iunie 1987, avandu-l ca frate geaman pe Paul, de care s-a nascut la o diferenta de 5 minute.

         Impreuna au fost minunea parintilor Ioan si Silvia. Acasa i-a asteptat sora lor mai mare Adina, care a avut grija de ei intotdeauna.

         Nedespartiti, au urmat Scoala Generala Nr. 18, Liceul Henri Coanda iar apoi Facultatea de Informatica.

         Cu toate ca oamenii i-au confundat intotdeauna, personalitatile lor au fost foarte diferite.

         Silviu a avut un suflet cald, generos si intotdeauna era langa ceilalti cand aveau nevoie.

         A avut o inteligenta uimitoare, un umor iesit din comun, o energie si pofta de viata rar intalnite.

         A facut o pasiune pentru masinile lui si viitoarea lui casa, pe care a planuit-o in cel mai mic detaliu. Un alt lucru care ii aducea fericirea, erau copiii si joaca cu ei.

         A fost persoana pe care oricine dorea sa o aiba in preajma, insufletea orice incapere printr-o singura gluma.

         In scurta lui calatorie in aceasta viata, a cunoscut multe bucurii si realizari, pe care alti oameni nu ar fi reusit sa le obtina intr-o viata intreaga. Toate aceste lucruri le-a facut in speranta de a-si gasi marea dragoste, care a ramas neimplinita.

         A lasat in urma o mama indurerata, un tata de neconsolat, o sora care ii era a doua mama, si sa nu uitam de sufletul lui pereche Paul, alaturi de care formau un intreg.

         Rudele, prietenii si cunostintele il vor pastra in sufletele lor, si astfel, el va trai vesnic. Amintirea lui va deveni o comoara pentru noi toti.

         Silviu, te-am iubit, te iubim si te vom iubi mereu!


Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket