Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
920135 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).Aprinde o lumanare

* Numele dvs.:
* Adresa email:
* Mesajul dvs.:

Doresc sa primesc o notificare prin email de fiecare data cand este adaugat un nou mesaj de condoleante in cadrul acestui memorial.

(Optional) Locatie:
* Codul de securitate:
  Click aici pentru a genera un nou cod
Inchide

S-a stins o viata de om, ai pierdut o fiinta draga, iar pierderea este aproape imposibil de realizat. In aceste clipe grele prin care treci, sa nu uiti ca suntem alaturi de tine. Sincere condoleante! Dormi in pace Silviu! Nu vei fi uitat niciodata!

   Aprinsa de Alex Jurjescu la 18 August 2018, va arde pana la 16 Noiembrie 2018

Lumina vesnic aprinsa ! Drum lin in vazduhul inalt !

Postat de Bunica alexandrei la 24 Ianuarie 2019

MI-e greu fara tine...mi-e dor de tine...imi lipsesti ...esti in gamdul meu in fiecare clipa orice as face ...nu inteleg si nu stiu ce sa fac pentru sufletul tau ...o rugaciune,o floare si o lumanare aprinsa ,atat de putin,lacrimi multe ...nu stiu unde iti este sufletul frumos,nu stiu daca gandul meu ajunge la tine ...nu stiu daca ma auzi cand vorbesc cu tine !Cei care te-au cunoscut isi vad de drumul lor ,nu-i intalnesc decat pe cei cativa care se pare ca nu te-au uitat dupa atatia ani si vin o data pe an sa-ti aprinda o lumina ! Te iubesc ,puiule !Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 05 Noiembrie 2022
Comentarii (0)

E duminica si te plang,mi-e dor de tine in fiecare clipa esti in gandul meu ...mi-e greu fara tine ,imi lipsesti mult ! Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Septembrie 2022
Comentarii (0)

Dor de tine ...imens ...esti atat de departe dar te simt Silviu drag...esti in mintea mea ...esti in sufletul meu ...Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 14 Iunie 2022
Comentarii (0)

Nu te-am uitat, Silviu. Dormi în pace, prieten drag.

   Oferita de Alex Jurjescu din Timisoara la 06 Iunie 2022
Comentarii (0)

Mi-e dor ,mi-e atat de greu fara tine Silviu ...te astept in vis ,macar ...nu stiu nimic de sufletul tau !Cum am trait ,oare atatia ani ? Nu stiu !!! Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 09 Mai 2022
Comentarii (0)

Mi-e dor de tine ,Ingere...mi-e gandul la tine pentru ca imi este dor de tine ,esti in gandul meu,esti in sufletul meu si vei fi cat voi trai in aceasta lume atat de trista ,in aceasta viata atat de nedreapta , imi lipsesti nu doar mie ...Azi imi este mai dor decat ieri ,azi e sarbatoare dar fara tine nu mai exista o zi atat de frumoasa ca atunci cand erai acasa AICI !Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Aprilie 2022
Comentarii (0)

Dragul meu copil ...mi-e foarte greu fara tine,mi-e foarte dor de tine.sunt bolnava de dor, ma gandesc tot timpul la tine pentru ca nu esti cu noi,nu stiu unde esti ,nu stiu ce faci,ne lipsesti ....te caut peste tot ! IMI PARE ATAT DE RAU CA NU MI-AI SPUS SUFERINTA TA ,MIE SAU LA ALTCINEVA ,PUTEAM SA TE AJUT ...NU TE LASAM SA PLECI !AS VREA SA-MI CERI CEVA ,SA VII MACAR IN VIS ...EU TE ASTEPT INCA SI NU ACCEPT ABSENTA TA !Mama

   Oferita de Silvia Cizmas la 06 Aprilie 2022
Comentarii (0)

Mi-e atat de greu ,mi-e atat de dor de tine,puiule ! Erai o parte din primavara mea ....mi-e gandul la tine ....te iubesc Silviu si te voi iubi atat cat voi fi AICI....te caut peste tot ! Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 06 Martie 2022
Comentarii (0)

Am inceput un An Nou fara tine,Silviu drag ...s-a terminat inca un an si au trecut mai mult de zece ani de cand ai plecat tu ....zeeeeeceee ,nu stiu cum au trecut ,totul parca a fost ieri,sau in zi de duminica,nu stiu cum am trait atat de mult fara tine ...oricum orice sarbatoare ma duce cu gandul la tine ...ma gandesc ce face sufletul tau,unde este ,cum iti este in acea lume ,si....te astept AICI ,bat acest drum ca sa vorbesc cu tine in acel loc ce are in capat o cruce cu numele tau ...si tot nu cred ,si tot te plang ,si nu inteleg ...iti spun ca te iubesc ,ingere .Mama !

   Oferita de Silvia Cizmas la 12 Ianuarie 2022
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket