Fashion Days
Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul. Sponsorizeaza memorial »

Pantilimon Cartita

DATA NASTERII: 26 Iulie, 1927
DATA DECESULUI: 14 Decembrie, 2017
LOCALITATE: Bucuresti
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
, la 29 Decembrie, 2017
MEMORIAL GRATUIT
(expirat la 19 Ianuarie 2018)
Sponsorizeaza memorial »
INFORMEAZA-TI PRIETENII
18173 vizualizari

Memorial Pantilimon Cartita

 • Tatai, au trecut anii dar tot la tine mă gândesc din când in când și mai aprind o lumânare gândindu-mă cum veghezi asupra noastră. De mult nu ne-am mai văzut prin visuri și mi-este dor de tine și de momentele bune și bucuroase petrecute împreună. De fiecare data când am o zi mai posomorâtă îmi aduc aminte când râdeam împreuna și parca totu se luminează din nou. Sper ca energia ta să-și continue drumul spre lumină și ca toate amintirile pozitive să-ți aducă liniște. Cu drag, Anne-Marie

  Lumanare aprinsa de Anne-marie Tudorache din Ottawa la 13 Iulie 2021
 • tatai , am fost la mormantul tau si ti-am aprins lumanari, Rodica ti-a pus flori , am fost la biserica sa ne rugam pt linistea ta si am dat de pomana. Poti sa fii linistit ca te pastram in gand si suflete, ne lipsesti enorm! Te iubim tatai , nu uita , ne-ai last un mare gol in suflete. Sa te odihnesti in pace!

  Floare oferita de Cristina la 17 August 2018
 • Tatai -La multi ani! te iubim enorm, odihneste-e in pace, suntem cu tine si te pastram in suflete!

  Lumanare aprinsa de Cristina la 17 August 2018
 • SINCERE CONDOLEANȚE! !!!!!!!!

  Lumanare aprinsa de Ionescu Marian-valentin din Balta Alba la 13 Mai 2018
 • Tatai, mi-e dor de tine! te iubesc mult, sper sa-ti fie bine, noi suntem toti tristi si ne lipsesti enorm! Vreau sa-ti spun ca a fost ziua lui Ana Maria , nu va uita niciodata ce ai facut pt ea, fii convins! sa fii linistit si Dumnezeu sa te ocroteasca!

  Lumanare aprinsa de Cristina la 28 Februarie 2018


Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul.

Sponsorizeaza memorial »

Cu profunda tristete aducem la cunostinta pe data de 14 decembrie 2017 trecerea in nefiinta a D-lui ing. hydroenergetician de exceptie Cartita Pantilimon, profund pasionat  si dedicat meseriei, director al ICH Arges si fondator,  director al Hydrocentralei Vidraru - I. E. Rm Valcea si apoi in cadrul M.E.E Bucuresti, ale carui contributii importante aduse energeticii romanesti s-au incununat de-a lungul anilor  cu nenumarate distinctii stiintifice. Intreaga familie - Doina -sotie, cele doua fiice Cristina Tudorache si Rodica Dumitrescu, sotii lor Gigi si Catalin precum si cei trei nepoti Eugen, Anne-Marie si Daniel il vor pastra mereu in sufletele indurerate ca un sot, tata si  bunic exceptional. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!   Te iubim  si te vom iubi mnereu si iti dorim liniste eterna! 

Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul.

Sponsorizeaza memorial »

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket