Cartita Pantilimon

DATA NASTERII: 26 Iulie, 1927
DATA DECESULUI: 14 Decembrie, 2017
LOCALITATE: Bucuresti, Bucuresti

Biografie

Cu profunda tristete aducem la cunostinta pe data de 14 decembrie 2017 trecerea in nefiinta a D-lui ing. hydroenergetician de exceptie Cartita Pantilimon, profund pasionat  si dedicat meseriei, director al ICH Arges si fondator,  director al Hydrocentralei Vidraru - I. E. Rm Valcea si apoi in cadrul M.E.E Bucuresti, ale carui contributii importante aduse energeticii romanesti s-au incununat de-a lungul anilor  cu nenumarate distinctii stiintifice. Intreaga familie - Doina -sotie, cele doua fiice Cristina Tudorache si Rodica Dumitrescu, sotii lor Gigi si Catalin precum si cei trei nepoti Eugen, Anne-Marie si Daniel il vor pastra mereu in sufletele indurerate ca un sot, tata si  bunic exceptional. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!   Te iubim  si te vom iubi mnereu si iti dorim liniste eterna! 

Cartea de condoleante

imi lipsesti mult tata! sper sa-ti gasesti linistea , te purtam cu noi zi de zi!
Aprinsa de Cristina la 10 Ianuarie, 2018
Psalmii 23 1. (O cantare a lui David.) Domnul este pastorul meu: nu voi duce lipsa de nimic. 2. El ma paste in pasuni verzi si ma duce la ape de odihna; 3. imi invioreaza sufletul si ma povatuieste pe carari drepte, din pricina Numelui Sau. 4. Chiar daca ar fi sa umblu prin valea umbrei mortii, nu ma tem de niciun rau, caci Tu esti cu mine. Toiagul si nuiaua Ta ma mangaie. 5. Tu imi intinzi masa in fata potrivnicilor mei; imi ungi capul cu untdelemn, si paharul meu este plin de da peste el. 6. Da, fericirea si indurarea ma vor insoti in toate zilele vietii mele, si voi locui in Casa Domnului pana la sfarsitul zilelor mele.
Aprinsa de Rodica la 08 Ianuarie, 2018
Ne vei lipsi enorm,multumesc pentru tot..... Catalin
Aprinsa de Catalin la 29 Decembrie, 2017
Tatai, mi-ai fost cel mai bun prieten și mentor în copilărie. M-ai ajutat sa reușesc în toate proiectele școlare și m-ai însoțit în fiecare zi la scoală. Chiar când îmi uitam caietele și cartiile, dădeai fuga sa vii sa mi-le aduci. M-ai inspirat să devin ambițioasa ca tine. M-ai învățat ca un om drept nu are nimic să-și reproșeze, și acest moto îl folosesc în fiecare zi. Îți mulțumesc pentru că ai fost o alături de mine când aveam nevoie chiar atunci când aveam ne-nțelesuri și sprijinul tău îmi va lipsii enorm. Sper ca vei veghea asupra noastră în continuare ca să ne vezi evoluând spre succes. Acum poți sa vii sa ma vezi când dorești și mă gândesc tot timpul la tine. Te iubesc și îmi este și îmi va fi foarte dor de tine.
Aprinsa de Anne-marie din Ottawa la 29 Decembrie, 2017
inca o lumanare aprinsa sa-ti lumineze drumul!
Aprinsa de Tudorache_2648 la 29 Decembrie, 2017

Album multimedia

Amintiri