Daria Teretean

DATA NASTERII: 14 Octombrie, 1989
DATA DECESULUI: 16 Februarie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Stefanescu Andreea, la 17 Februarie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Lizarraga Andrei
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
330450 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
Condoleante familiei...nu-mi vine sa cred.

   Aprinsa de Brato la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Sincere condoleante familiei indurerate si prietenilor apropiati... Daria, sper ca acolo unde ai ajuns, printre ingeri, sa iti fie mai bine... va fi greu sa te uite cineva...odihneste-te in pace!

   Oferita de Calina din Timisoara la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Sincere condoleante familiei

   Aprinsa de Onu din Detroit la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Condoleante familiei si prietenilor, nici un cuvant nu poate alina acum suferinta . Toti care am cunoscut-o nu vom mai fi la fel acum ca ea nu mai e printre noi :( . O fata atat de vesela, care iubea viata, pe care o vedeai tot timpul cu zambetul pe buze ne lasa acum cu lacrimi in ochi . Dumnezeu sa o odihneasca in pace .

   Aprinsa de Timeea la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Nu exista cuvinte sau gesturi care sa arate durerea ce ne macina in asemenea clipe.O bucata din sufletul nostru le ramane lor,celor care au trecut pragul... asa cred,sper.Sper acolo unde e ca stie cat a insemnat pentru mine,sper ca dorul ce ma va macina zi de zi sa il perceapa ca o dovada a iubirii mele. Vreau sa te pot face sa zambesti inca o data...dar mi-ar fi greu sa iti raspund zambetului cand stiu ca e ultima oara! Si totul se rezuma la cateva cuvinte: Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi! Ne vom revedea, vom avea atat de multe de povestit! Insa pana atunci raman cu amintirile, dorul si golul ce a ramas in urma ta... Sunt sigura ca toata lumea care a cunoscut-o si a iubit-o se poate regasi,macar in parte in aceste randuri. Le-am scris de dorul altcuiva dar cu gandul Daria si la el. Sincere condoleante! Imi pare rau ca am ramas doar niste fetze care s-au intersectat de prea multe ori pe strada si care poate au auzit una de cealalta din povestile altora. Dumnezeu te va odihni in pace!

   Oferita de Andreea din Timisoara la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Sincere condoleante familie.Nici acum nu pot sa cred. Nu se poate asa ceva, un suflet plin de viata si de veselie. Dumnezeu sa te aibe in baza, sa te odihnesti acolo unde esti. Sunt sigura ca ne veghezi de acolo de sus :(

   Oferita de Slavi din Timisoara la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Sincere condoleante familie. Este trist cand cineva atat de tanar si de plin de viata dispare, dar sper ca este intr-un loc mai bun. Odihneste-te in pace!

   Oferita de Flavia la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

inca nu pot sa cred!!!cand am aflat azi am avut un soc:((Daria cea mai pozitiva persoana pe care o cunosc...nu e drept!!!mi-e dor de tine!!!lasi o rana ce nu se va vindeca niciodata in sufletele noastre.condoleante familiei!!!

   Oferita de Daianca la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Ne e greu sa iti spunem atat de devreme...Dumnezeu sa te odihneasca in pace...:(

   Aprinsa de Mihet A. la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Sincere condoleante familie...sa te odihnesti in pace Daria, in sufletele noastre vei ramane intotdeuna ca fata zambareata si glumeata... E mult prea devreme si inca nu imi vine sa cred ca trebuie sa scriu asa ceva:(:(

   Aprinsa de Teo din Timisoara la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket