Daria Teretean

DATA NASTERII: 14 Octombrie, 1989
DATA DECESULUI: 16 Februarie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Stefanescu Andreea, la 17 Februarie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Lizarraga Andrei
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
311148 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
Dumnezeu sa te odihneasca.Ai fost si vei ramane intodeauna cea mai buna prietena a mea.Ne-am cunoscut in clasa I si de atunci ai ramas Daria prietena care a fost langa mine,la bine si la rau.Imi este foarte greu s-a nu te mai am langa mine,dar stiu ca ma veghezi de sus din cer.Sincere condoleante familiei...you will always be in my heart my dear friend:((

   Oferita de Tudorica Lorraine la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Nu pot sa cred ca tu, Daria, atat de vesela, plina de viata si energie, ai plecat atat de repede dintre noi, nu e drept :(! Imi vor ramane mereu in suflet toate amintirile frumoase legate de tine si zambetul tau molipsitor! Ai sa fii mereu Daria noastra, de care ne vom aminti cu drag! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

   Aprinsa de Ioana Pintilie la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Sincere condoleante familiei Teretean! Dumnezeu sa va intareasca sa puteti trece peste aceasta grea incercare. Fam. Lizarraga

   Oferita de Tatiana la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Te-a luat prea repede dintre noi, poate are nevoie de tine, acolo sus, sa ne veghezi pe ceilalti.

   Aprinsa de Florea Claudia din Timisoara la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Daria. Un suflet atat de bun, un zambet atat de frumos, o viata plina de poveste, vise, nebunia tineretii..o putere rupta din basme..asta esti Daria..ESTI, pentru ca pentru toti vei ramane vie in sufletele noastre..o stea, un exemplu, o minune. Coondoleante familie, multa putere sa treaca peste aceasta greutate.. Te iubim !

   Aprinsa de Anda Ignat la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Dumnezeu a luat-o pe Daria alaturi de El, fiindca stia ce persoana calda, vesele, iubitoare,plina de viata ESTE si VA RAMANE vesnic in memoria, sufletele si inimile noastre....Condoleante familiei, sa aiba puterea sa treaca prin aceste momente tragice! Dumnezeu sa te aiba in paza vesnic alaturi de EL, iar tu, vei ramane vesnic in inimile noastre!!!

   Aprinsa de Raluca din Timisoara la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Daria, vei ramane mereu in sufletele noastre...nu te vom uita niciodata! Sper ca acolo unde esti iti este mai bine...:(((

   Aprinsa de Deea la 18 Februarie 2011

Mi-e dor de tine Daria ,mi-e dor de NOI.Viata si-a pierdut din culoare odata cu pierderea ta,promit din toata inima ca nu o sa te uit cate zile voi avea,este imposibil,mi-ai marcat viata intr-un mod unic si placut.Ai fost si esti unica si speciala,de neinlocuit.Ne-am petrecut copilaria si adolescenta impreuna,cele mai frumoase aminitiri sunt cu tine,amintirile sunt vesnice, le voi pastra in sufletul meu mereu.Te iubesc ingerul meu pazitor.Putere parintilor,imi pare nespus de rau…sunt alaturi de voi cu tot sufletul si inima

Postat de Tudorica Lorraine la 21 Februarie 2011

:(...Dumnezeu sa te odihneasca si sa aiba grija de sufletul tau...:( Condoleante familiei!

   Aprinsa de Dragos din Timisoara la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Dumnezeu sa te odihneasca in pace!:(

   Oferita de Roxana la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Imi pare incredibil de rau si mi-as dori sa pot da timpul inapoi ca sa mai pot sa mai stau cu tine, sa mai povestim, sa te mai vad zambind...inca nu pot constientiza ca nu am sa te mai vad vreaodata, pur si simplu nu pot accepta asa ceva. Sincere condoleante familiei! Nu te voi uita niciodata!!!

   Aprinsa de Ioana Ciocani din Timisoara la 18 Februarie 2011
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket