Servicii » S.c. Efect Optimal Solutions S.r.l.

0.0/0
Voteaza aceast serviciu:

S.c. Efect Optimal Solutions S.r.l.

S.c. Efect Optimal Solutions S.r.l.Buna ziua,Societatea noastra va ofera un obiect de cult bisericesc, Felinare pentru ars lumanari, din tabla, zincat, forma conica cu geam de sticla., pentru cimitire, la cel mai avantajos pret.

Va trimit atasat fotografia felinarului impreuna cu asigurarea ca veti avea parte de tot suportul nostru in cazul unei colaborari si de toata flexibilitatea necesara pentru a ne adapta afacerii dumneavoastra.

Avantajele produsului nostru este rezistenta la schimbarile de vreme avand in vedere ca stratul de zinc are un rol protector impotriva ruginii. Deasemenea de mentionat este faptul ca felinarul nu este din tabla prezincata, ci este zincat ulterior confectionarii, datorita acestui fapt produsul nu are margini taiate sau imbinari neacoperite de strat de zinc, deci nu prezinta risc de coroziune.

Preturile sunt negociabile in functie de volumul de comanda a felinarelor pe care le achizitionati lunar.

Daca sunteti interesati de propunerea noastra, va invitam la sediul nostru pentru a va da mai multe detalii, sau va rugam sa ne contactati si un reprezentant al nostru va veni la dumneavoastra pentru a va face o prezentare completa a produsului.

Judet: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Telefon: 0752262805 / 0752262807
search module bottom
Adauga un nou serviciu

Propuneti un nou serviciu.

search module bottom

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket