Memorial online Comemorare.roCreeaza memorial

Ce este un memorial online ?

Un memorial online este o pagina de comemorare pe www.comemorare.ro , un loc online dedicat unei persoane dragi care nu se mai afla langa tine .

Un memorial online reprezinta totodata si o modalitate de a omagia in cuvinte, imagini si video povestea vietii persoanei dragi plecate prea devreme de langa tine.

Memorialul contine o biografie, album de fotografii si imagini video, sectiune de amintiri si o carte de condoleante.

Cine poate crea un memorial ?

Orice utilizator al site-ului comemorare.ro poate crea un memorial online pentru a comemora amintirea unei persoane dragi – un membru al familiei, un prieten, o cunostinta.

Cat costa un memorial online ?

Crearea unui memorial si gazduirea acestuia timp de 21 zile pe www.comemorare.ro este gratuita.In aceasta perioada, familia si prietenii pot vizita oricand memorialul si pot scrie in cartea de condoleante (pot adauga flori sau aprinde lumanari gratuit).

Comemorare.ro ofera posibilitatea pastrarii memorialul creat in cadrul site-ului timp de un an – 39 Lei sau etern – 149 Lei (gazduirea pe serverele noastre pe termen nelimitat). Alegand una dintre aceste optiuni, toate paginile memorialului vor ramane la dispozitia dvs. si a celor apropiati (puteti reveni oricand sa recititi mesajele din cartea de condoleante sau amintirile adaugate de ceilalti utilizatori despre persoana pierduta).

Cum creez un memorial ?

Pentru crearea unui memorial urmati pasii:

1. Accesati www.comemorare.ro si apasati butonul "Creeaza memorial".
2. Adaugati datele persoanei comemorate (nume, prenume, data nasterii, data decesului).
2. Adaugati detaliile legate de inmormantare. (optional)
3. Adaugati fotografii, video, linkuri youtube in "Album multimedia". (optional)
4. Setati optiunile dvs. in legatura cu "Cartea de condoleante" si "Albumul multimedia".

Cum achizitionez un memorial ?

Exista doua modalitati de plata a unui memorial: plata cu cardul si plata cu cartela preplatita Comemorare.ro.

Dupa ce alegeti perioada de timp pentru care doriti sa pastrati memorialul pe site-ul www.comemorare.ro (un an sau nelimitata) introduceti datele cerute pentru plata ( datele cardului sau codul de pe cartela comemorare.ro. ( Cartela preplatita Comemorare.ro poate fi utilizata doar pentru plata unui memorial etern)


Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket