Grup: Pierderea unui copil

pierderea sensului vietii

Nu doreste nimeni sa vorbeasca despre o asemenea crancena tragedie ?

postat de raileanu_lorela la 13 Ianuarie, 2011

Raspunde

Comentarii:

Nu-s in-de-ajuns cuvintele. Asemenea tragedii sunt mult prea cumplite. Dragi tineri, dragi adolescenti care cititi aceste rinduri, nu va lasati coplesiti de micile voastre nereusite, de vise neimplinite, de iubiri neimplinite... nimic nu e mai de pret decit viata. Luptati, incercati mai multe solutii, sunt variante fel de fel. A renunta la viata nu este o solutie. Nimeni nu s-a intors de dincolo sa spuna ca ar fi ma bine. Cind sunteti in impas cautati intelegere la oricine credeti voi ca va va asculta, nu va grabiti catre eternitatea de dincolo. Ramin in urma voastra oameni care v-au iubit si care sufera atit de mult ca nu-si vor mai gasi linistea niciodata. Sunt atitea lucruri frumoase pe care le puteti face in timpul vietii !! Totul are un sens pe lume, mai ales viata. NU VA PIERDETI SENSUL VIETII!

Postat la 09 Iunie, 2011

Nu exista cuvinte care sa exprime durerea unui parinte

Postat la 22 Mai, 2011

"ESTE ATIT DE ADEVARAT,PENTRU TOTI PARINTI DE INGERASI,CA ATUNCI CAND NE PLEACA PUII,NOI RAMINEM FARA SENS IN VIATA." "A-TI AMINTI ESTE DUREROS,A UITA ESTE INPOSIBIL." "DACA VEI ROSTI NUMELE COPILULUI MEU,POATE VOI PLINGE.DACA NU IL VEI POMENI,MI SE VA FRINGE INIMA."

Postat la 01 Martie, 2011

Mai poate spune cineva ceva, cand durerea si tristetea le invaluie sufletul in asemenea momente?? Ce sa mai spuna? Cui sa spuna? Sunt atatea intrebari pe care toti parintii de ingeri si le pun, zilnic...dar, CINE le raspunde??? NIMENI ! NICIODATA ! :(( Condoleante si muulta forta tuturor "parintilor de ingeri".

Postat de Ramo la 29 Ianuarie, 2011

buna ! E cumplit si poate nu exista cea mai cumplita tragedie din viata unui om sa si piarda copilul.."(((

Postat la 18 Ianuarie, 2011


Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket