Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
652889 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
A fost si ziua mea,te-am asteptat si am plans din nou...nu a fost,oricum ,o zi frumoasa cum ar fi trebuit...asa cum era atunci cand sarbatoream impreuna ! Mi-e dor de tine...mi-e dor pentru ca am siguranta ca am pierdut un copil,un copil frumos ,bun ,inteligent,respectuos ,romantic ...nu toate se potriveau cu oamenii si prietenii tai din aceste vremuri ! Inca...nu am primit nimic atat de frumos ca sufletul tau...astept !Te iubesc ingere ! Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 23 Iulie 2016
Comentarii (0)

De ziua ta ,ingere,am fost trista si plansa ,ti-am aprins lumanare si ti-am dus cele mai frumoase flori ,ti-am imprastiat aroma de tamaie ! De ziua fratelui tau drag ,am sarbatorit ,m-am bucurat pentru ca asa simteam ca trebuie ...dar lipseai tu de AICI ! Poate ,ne priveai de sus ...asteptam o stea sa ne trimita lumina mai multa lumina,cineva sa ne faca cu mana...tu ,adica ! Te-am asteptat ca de fiecare data,voiam sa te simt,sa se intample ceva,sa-mi infloreasca o floare ,sa simt un parfum ...ca sa stiu ca esti tu,acesta este Silviu.De aceea nu ti-am scris pana azi,aseara am plans in timp ce-l sarbatoream pe Paul ...am fost certata ca stric intotdeauna totul,si nu intelege nimeni de ce....Pentru ca-mi lipsesti si mi-e foarte dor de tine,mi-e sufletul bolnav de dorul tau ,ingere....te iubesc mult si as fi vrut sa te strang in brate ca o mama ff fericita cand aveam 3 copii. Poate ar trebui sa fiu fericita ca am acum un inger care ma pazeste,adica tu ! Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 26 Iunie 2016
Comentarii (1)

Copiil frumos si bun :(

Postat de Melania la 28 Iunie 2016

Lumina vesnica.....

   Aprinsa de Nicoleta Rizea din Ploiesti la 25 Iunie 2016
Comentarii (0)

Lumina vesnica.....

   Aprinsa de Nicoleta Rizea din Ploiesti la 25 Iunie 2016
Comentarii (0)

Lumina vesnica.....

   Aprinsa de Nicoleta Rizea din Ploiesti la 25 Iunie 2016
Comentarii (0)

Ingerii din ceruri canta acum imnuri inaltatoare catre Tatal Ceresc , pentru tine , inger drag ...La multi ani , inger divin ! Familiei ganduri de mangaiere !

   Aprinsa de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 25 Iunie 2016
Comentarii (0)

Lumina aprinsa pentru Eternitate suflet nevinovat !O rugaciune , un gand de mangaiere familiei !Amintirea si pomenirea sa-ti fie vesnica !

   Aprinsa de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 18 Iunie 2016
Comentarii (0)

Ai plecat la ceruri la inceput de vara ...de atunci glasurile celor dragi s-au ridicat spre cer...si isi striga continuu durerea...te striga pe tine SILVIU !Pe tine, steaua ce luminezi in univers ...Acum dintr-o parte a cerului unde nu sunt nori ii veghezi de sus, cu ochi de inger divin .Fie imparatia cerurilor locul trairii tale vesnice !

   Aprinsa de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 01 Iunie 2016
Comentarii (0)

Azi ,mai mult ca oricand ...mi-e foarte dor de tine....umblu prin toata casa semanand lacrimi de durere....ganduri grele si suferinta ...toate pentru tine puiul meu drag ,Silviu ! Nu-mi dau seama cum au trecut aproape 5 ani fara tine,nu pot sa cred....dar simt ca nu am facut nimic in acest timp ,ingere .....dar te iubesc tot mai mult ! Ma vezi.ma auzi ? Spune ceva ! Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 21 Mai 2016
Comentarii (0)

:(

   Aprinsa de Alexandra Sunda la 05 Mai 2016
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket