Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
631320 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
Mi-e gandul la tine ,ingere...mi-e greu fara tine ,crede-ma ! Nu stiu ce sa fac,te caut peste tot,caut un raspuns inca la plecarea ta...nu-l gasesc .Ma uit in urma ...ce greu mi-a fost dar ce fericiti am fost toti ,ce mandra am fost de ceea ce am facut AICI cu totii,ce familie frumoasa,ce copii frumosi !Imi amintesc cand ma intrebai daca poti sa ducxi un lucru din casa cuiva,care are nevoie,ce floare sa cumperi cuiva drag,ce sa faci .... Cu rabdare si iubire ti-am spus parerea mea si ti-am dat sfarul cel mai bun ....am nevoie de tine sa-mi ceri ceva,sa fac ceva pentru tine Tot timpul a fost frumos ....o parte l-ai luat cu tine ,ne-ai lasat tristetea si supararea ,mi-e frica sa vorbesc si nu pot sa vorbesc despre tine ....nu accept ca ai plecat ...te iubesc ,puiule ! Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Aprilie 2016
Comentarii (0)

Zbor inalt !...liniste , lumina si odihna vesnica impreuna cu alti ingeri divini !

   Oferita de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 08 Aprilie 2016
Comentarii (0)

Mi-e foarte dor de tine ,puiule...nu uita ca te astept ! de fiecare data cand intru in camera ta ...dimineata sa-ti aprind o lumanare ...te caut...astept ceva sa se intample ...sper sa te gasesc ...sau o urma ca ai trecut pe acasa...te privesc in cele cateva poze ...iti vorbesc si te plang ....nu cred nicicum ca ai plecat !

   Oferita de Silvia Cizmas la 04 Aprilie 2016
Comentarii (0)

Nici nu pot sa-ti spun ce trista sunt ,puiule drag ! Traiesc de cand ai plecat tu intr-o alta lume ,o lume plina de durere,unde nu pot zambi iar lacrimile imi curg de cateva ori pe zi ,sufletele dragi din casa nu inteleg de ce plang ...dar,eu sunt sigura ca nu vor sa ma inteleaga,nu ma ajuta si nu ma insotesc in drumul meu atat de greu ....nu mi se alatura cand vin la tine ,nu pot vorbi de tine,nu pot plange in prezenta lor...nu inteleg ca imi lipsesti ff mult si de aceea sunt cu gandul la tine ! Se pare ca vine primavara,nu o simt ,nu o vad ....ti-am pus in camera o zambila sa-ti imprastie mirosul acestui anotimp...sa vezi ca te astept ...ca ma gandesc mult la tine ...as vrea sa fii langa noi ,ingere!Te iubesc ,puiule !

   Oferita de Silvia Cizmas la 06 Martie 2016
Comentarii (0)

Flori de primavara iti trimit sa imparti ingeriilor din ceruri ...Iti trimit ganduri si rugaciuni sa ajunga catre tine spre lumina ta ...Lumina lina suflet drag !

   Oferita de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 01 Martie 2016
Comentarii (0)

Esti un inger ce stralucesti pe cer, luminezi calea celor dragi cand ratacesc in dor si tristete ! Tu inger prea curat !

   Oferita de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 08 Februarie 2016
Comentarii (0)

Mi-e dor de tine, ingere,simt ca nu mai pot fara tine ,te astept,te chem acasa ,macar in visul meu ...ti-am dus primii ghiocei din fata casei ! Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 05 Februarie 2016
Comentarii (0)

Esti departe...dar foarte aproape in sufletul celor dragi .Departarea doare ...acum ai aripi de lumina si zbori printre nori ...Zbori in voie inger drag !

   Oferita de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 22 Ianuarie 2016
Comentarii (0)

Nu stiu ce sa fac de dorul tau...crede-ma ingere !

   Oferita de Silvia Cizmas la 17 Ianuarie 2016
Comentarii (0)

A trecut inca un an ...nu am crezut adevarul...am sperat si te-am asteptat in fiecare clipa ...sau macar un semn dela tine...nu l-am primit ,puiule ! Mi-e tot mai greu fara tine ,orice lacrima pentru tine,orice suspin ma doare si mai mult ! Nu stiu ce sa fac ...mi-e frica de aceasta durere ,ingere,crede-ma ! Am inceput acest an la fel ...cu durere...suferinta si neputinta ...cu mult DOR ! Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 01 Ianuarie 2016
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket