Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
735650 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
Mi-e dor de tine ,puiule....timpul nu-mi vindeca dorul si nu-mi ia durerea si lacrimile ....te iubesc si te caut in ceea ce este frumos....te astept acasa...ma uit spre cer ....imi vine sa urlu de durere....astept ceva ,pe cineva care sa-mi spuna ca esti bine ,ca ti-ai gasir iubirea si fericirea ACOLO ! Ma doare mult plecarea ta,silviu drag !Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 08 Iulie 2018
Comentarii (0)

Azi...trebuia sa fii AICI ,te-am asteptat...voiam sa sarbatorim ziua voastra ...31 ani ...dar ,de 7 ani de cand tu ai plecat atat de departe ,aceasta zi este una foarte trista ....te plang pe tine ,ingere si trebuie sa ma bucur pentru fratele tau drag ,mi-e foarte greu sa-mi impart inima ...crede-ma Doamne ! Ceea ce e sigur e faptul ca te iubesc ,te iubim....la fel ,sau poate tot mai mult pe zi ce trece ,dar ca durerea si parerea de rau sunt imense si neputinta noastra foarte mare ! Nimeni nu m-a intrebat daca te las ca sa pleci ,sau sa-mi ceara ceva in schimb....as fi ales orice ....ma simt neindreptatita si foarte indurerata ! Poate sufletul tau frumos e undeva ...intr-un loc mai bun,mai frumos....as vrea sa pot sa cred ca esti bine ACOLO ! Silviu drag,te iubesc mult ,imi pare foarte rau ca ai plecat,nu pot face nimic ....sper ,vreau ca sufletul tau sa fie vesel printre alti ingeri,intr-o lume mult mai buna si mai frumoas,sa-ti gasesti fericire ,iubirea ACOLO !Nu uita de noi....priveste din cand in cand JOS ...eu te caut peste tot,astept un semn dela tine ,puiule drag ! Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Iunie 2018
Comentarii (0)

Lumina vesnica inger divin !

   Aprinsa de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 25 Iunie 2018
Comentarii (0)

Azi e ziua ta Silviu. Într-o zi ne vom revedea toți în Rai, să nu ai îndoieli despre asta. Multă forță familiei tale, Mamei tale, tuturor. Ai fost o binecuvântare pentru toți, dormi în pace băiat frumos.

   Oferita de Alex din Giarmata, Timis la 25 Iunie 2018
Comentarii (0)

Sa-ti spun ,puiule ca nu pot sa cred ca au trecut 7 ani de cand nu mai esti AICI cu noi ? Nuuuuuuu....nu pot sa cred,m-am gandit tot timpul la asta,as fi vrut sa nu mai fiu nici eu fara tine ,sa trec peste aceasta zi ,sa nu mai vina ....Oare cum am trait asa de mult ? Nu stiu ....doar ca am plans si plang mult ,ca am fost la tine de atatea ori sa-ti aprin d lumina,sa-ti spun cat de mult te iubesc si ce dor imi este de tine,sa vorbesc cu tine si sa-ti spun ca-mi pare rau ca nu te am,sa vii inapoi,sa-l rog pe Bunul Dumnezeu sa-mi trimita un vis ca sa te vad ,ca as vrea sa fii fericit ACOLO ,ca iti este bine,ca te astept si ....ca ma simt atat de neputincioasa cum nu am fost niciodata ....ca nu pot sa fac nimic pentru tine,puiule...Trimite-mi macar o mangaiere .....te iubesc tot mai mult iar dorul e tot mai mare....timpul il urasc ca trece atat de repede...nu ma ajuta cu nimic ,nu poate ,nici nu vreau sa te sterg din mintea mea ! Au trecut 7 ani .....si n-am facut nimic ! Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 09 Iunie 2018
Comentarii (0)

Azi sunt 7 ani. Dormi in pace Silviu.

   Aprinsa de Alex din Giarmata, Timis la 05 Iunie 2018

Si dumneavoastra doamna Silvia, numai bine.

Postat de Alex la 14 Iunie 2018

O rugaciune innaltatoare si o lumina vesnic aprinsa !

   Aprinsa de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 03 Iunie 2018
Comentarii (0)

Odihnește-te în pace!

   Aprinsa de Alex din Giarmata, Timis la 15 Mai 2018
Comentarii (0)

E iar duminica...o zi trista pentru mine ....de aproape 7 ani fiecare zi o incep cu gandul la tine,lacrimi si dor ...o termin la fel !Nu cred ...nu pot accepta ! Ti-am adus trandafiri din gradina ,puiule....stau pe marginea mormantului,locului tau ...e cald si soare ...ma gandesc ca stau pe margina patului tau ,as vrea sa te mangai si sa te imbratisez ,asa cum o faceam cand erai bolnav ....sau asa cum am facut-o in ultimele tale zile AICI...dar nu pot,incerc sa te vad...e doar o cruce cu numele tau ,o cruce pe care o duc cu mare greu ! Ma despart greu ,plec intorcandu-mi privirea spre acel loc,de mai multe ori ...dupa ce ti-am mangaiat si sarutat crucea ! Mama !

   Oferita de Silvia Cizmas la 14 Mai 2018
Comentarii (0)

Cand ai plecat ,lumina ta a ramas in sufletele celor care te iubesc Acum esti o stea ! Luminezi neincetat pentru ei ! Lumina lina !

   Aprinsa de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 08 Aprilie 2018
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket