Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
703988 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
Silviu, ai avut un suflet bun, mare. Esti foarte iubit si la multi ne este dor de tine. Dormi in pace Silviu.

   Aprinsa de Alex din Giarmata, Timis la 14 August 2018
Comentarii (1)

Multumesc mult,Alex ! As vrea mult sa vorbesc cu tine chiar daca nu te cunosc ,de dorul lui Silviu ! Poti sa-mi scrii pe FB ? Eu sunt Silvia Cizmas ! Multumesc !

Postat de silvia cizmas la 18 August 2018

Un trandafir si o rugaciune pentru sufletul tau de inger, calator printre stele....

   Oferita de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 09 August 2018
Comentarii (0)

Dormi in pace draga Silviu...

   Oferita de Alex din Giarmata, Timis la 20 Iulie 2018
Comentarii (0)

Mi-ai lipsit si ieri ...asteptam o minune...un inger care sa-l imbratisez de ziua mea...dar....nu stiu ,doar ca mi-e foarte dor de tine,ne lipsesti la toti in fiecare clipa ...te iubesc,puiule !

   Oferita de Silvia Cizmas la 19 Iulie 2018
Comentarii (0)

Picaturi de dor, lacrimi, aduceri aminte in sufletele celor dragi care te iubesc ! Somn lin inger de lumina !

   Oferita de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 14 Iulie 2018
Comentarii (0)

Mi-e dor de tine ,puiule....timpul nu-mi vindeca dorul si nu-mi ia durerea si lacrimile ....te iubesc si te caut in ceea ce este frumos....te astept acasa...ma uit spre cer ....imi vine sa urlu de durere....astept ceva ,pe cineva care sa-mi spuna ca esti bine ,ca ti-ai gasir iubirea si fericirea ACOLO ! Ma doare mult plecarea ta,silviu drag !Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 08 Iulie 2018
Comentarii (0)

Azi...trebuia sa fii AICI ,te-am asteptat...voiam sa sarbatorim ziua voastra ...31 ani ...dar ,de 7 ani de cand tu ai plecat atat de departe ,aceasta zi este una foarte trista ....te plang pe tine ,ingere si trebuie sa ma bucur pentru fratele tau drag ,mi-e foarte greu sa-mi impart inima ...crede-ma Doamne ! Ceea ce e sigur e faptul ca te iubesc ,te iubim....la fel ,sau poate tot mai mult pe zi ce trece ,dar ca durerea si parerea de rau sunt imense si neputinta noastra foarte mare ! Nimeni nu m-a intrebat daca te las ca sa pleci ,sau sa-mi ceara ceva in schimb....as fi ales orice ....ma simt neindreptatita si foarte indurerata ! Poate sufletul tau frumos e undeva ...intr-un loc mai bun,mai frumos....as vrea sa pot sa cred ca esti bine ACOLO ! Silviu drag,te iubesc mult ,imi pare foarte rau ca ai plecat,nu pot face nimic ....sper ,vreau ca sufletul tau sa fie vesel printre alti ingeri,intr-o lume mult mai buna si mai frumoas,sa-ti gasesti fericire ,iubirea ACOLO !Nu uita de noi....priveste din cand in cand JOS ...eu te caut peste tot,astept un semn dela tine ,puiule drag ! Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Iunie 2018
Comentarii (0)

Lumina vesnica inger divin !

   Aprinsa de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 25 Iunie 2018
Comentarii (0)

Azi e ziua ta Silviu. Într-o zi ne vom revedea toți în Rai, să nu ai îndoieli despre asta. Multă forță familiei tale, Mamei tale, tuturor. Ai fost o binecuvântare pentru toți, dormi în pace băiat frumos.

   Oferita de Alex din Giarmata, Timis la 25 Iunie 2018
Comentarii (0)

Sa-ti spun ,puiule ca nu pot sa cred ca au trecut 7 ani de cand nu mai esti AICI cu noi ? Nuuuuuuu....nu pot sa cred,m-am gandit tot timpul la asta,as fi vrut sa nu mai fiu nici eu fara tine ,sa trec peste aceasta zi ,sa nu mai vina ....Oare cum am trait asa de mult ? Nu stiu ....doar ca am plans si plang mult ,ca am fost la tine de atatea ori sa-ti aprin d lumina,sa-ti spun cat de mult te iubesc si ce dor imi este de tine,sa vorbesc cu tine si sa-ti spun ca-mi pare rau ca nu te am,sa vii inapoi,sa-l rog pe Bunul Dumnezeu sa-mi trimita un vis ca sa te vad ,ca as vrea sa fii fericit ACOLO ,ca iti este bine,ca te astept si ....ca ma simt atat de neputincioasa cum nu am fost niciodata ....ca nu pot sa fac nimic pentru tine,puiule...Trimite-mi macar o mangaiere .....te iubesc tot mai mult iar dorul e tot mai mare....timpul il urasc ca trece atat de repede...nu ma ajuta cu nimic ,nu poate ,nici nu vreau sa te sterg din mintea mea ! Au trecut 7 ani .....si n-am facut nimic ! Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 09 Iunie 2018
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket