Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
967496 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
Dor mare ...durere imensa...neputinta ...tristete si multe lacrimi de cand ai plecat ,Silviu drag .Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 07 Martie 2023
Comentarii (0)

Still missing u….

   Oferita de Bleaga la 03 Martie 2023
Comentarii (0)

Lumina vesnica...

   Aprinsa de Mama Alexandrei din Ploiesti la 05 Februarie 2023
Comentarii (0)

Un drum de lumina pentru sufletul tau frumos ,copile drag ...un buchet de trandafiri in zi de iarna dar care arata a primavara .Nimic nu e la fel ca inainte cand erai cu noi ...au inceput niste sarbatori dar care nu mai au importanta,bucuria ,linistea lipsesc,doar niste dorinte avem ca asa e obiceiul , fiecare din casa dar care nu se indeplinesc ...Se incheie un an,va incepe altul ...dar tu nu vii nici macar in visul meu ,esti atat de departe dar nu lipsesti o clipa de AICI...nu auzi strigarea de durere a mea ...nu raspunzi ! Ce sa cred,cum sa gandesc ? Nu pot sa te sterg din minte si suflet,nu stiu ce sa cred de atata dor ...esti ingerul meu ACOLO SUS ,esti ingerul nostru caruia ne rugam sa ne auzi ,sa nu ne uiti ,sa ne ajuti . Mama.

   Aprinsa de Silvia Cizmas la 31 Decembrie 2022
Comentarii (0)

MI-e greu fara tine...mi-e dor de tine...imi lipsesti ...esti in gamdul meu in fiecare clipa orice as face ...nu inteleg si nu stiu ce sa fac pentru sufletul tau ...o rugaciune,o floare si o lumanare aprinsa ,atat de putin,lacrimi multe ...nu stiu unde iti este sufletul frumos,nu stiu daca gandul meu ajunge la tine ...nu stiu daca ma auzi cand vorbesc cu tine !Cei care te-au cunoscut isi vad de drumul lor ,nu-i intalnesc decat pe cei cativa care se pare ca nu te-au uitat dupa atatia ani si vin o data pe an sa-ti aprinda o lumina ! Te iubesc ,puiule !Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 05 Noiembrie 2022
Comentarii (0)

E duminica si te plang,mi-e dor de tine in fiecare clipa esti in gandul meu ...mi-e greu fara tine ,imi lipsesti mult ! Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Septembrie 2022
Comentarii (0)

Dor de tine ...imens ...esti atat de departe dar te simt Silviu drag...esti in mintea mea ...esti in sufletul meu ...Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 14 Iunie 2022
Comentarii (0)

Nu te-am uitat, Silviu. Dormi în pace, prieten drag.

   Oferita de Alex Jurjescu din Timisoara la 06 Iunie 2022
Comentarii (0)

Mi-e dor ,mi-e atat de greu fara tine Silviu ...te astept in vis ,macar ...nu stiu nimic de sufletul tau !Cum am trait ,oare atatia ani ? Nu stiu !!! Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 09 Mai 2022
Comentarii (0)

Mi-e dor de tine ,Ingere...mi-e gandul la tine pentru ca imi este dor de tine ,esti in gandul meu,esti in sufletul meu si vei fi cat voi trai in aceasta lume atat de trista ,in aceasta viata atat de nedreapta , imi lipsesti nu doar mie ...Azi imi este mai dor decat ieri ,azi e sarbatoare dar fara tine nu mai exista o zi atat de frumoasa ca atunci cand erai acasa AICI !Mama .

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Aprilie 2022
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket