Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
755938 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
Cale presarata cu flori si celor dragi din suflet ,mangaiere!

   Oferita de Bunica Alexandrei la 23 Februarie 2019
Comentarii (1)

O candela ,o rugaciune ,o lumina aprinsa vesnic aprinsa pentru tine inger de lumina !

Postat de Bunica alexandrei la 02 Martie 2019

Dormi in pace!

   Aprinsa de Alex din Ghiroda, Timis la 18 Februarie 2019
Comentarii (0)

Still missing you after all these years... hope u are happy wherever u are...

   Oferita de Bleaga la 17 Februarie 2019
Comentarii (0)

Silviu, au rasarit ghioceii ...inca o primavara fara tine...Dorul si durerea celor dragi ,a ramas neclintita...Drum innalt in vazduh !

   Oferita de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 07 Februarie 2019
Comentarii (0)

Dormi In Pace Draga Silviu!

   Oferita de Alex din Ghiroda, Timis la 19 Ianuarie 2019
Comentarii (0)

De ce trece timpul asa repede,puiul meu ,de ce nu pot sa nu-l masor ? De ieri ma gandesc : au trecut 7 ani,7 luni,7 zile....ore si minute pe care nu le stiu ....de cand te-am asezat intr-o alta casa ....mica....rece....intunecata .....atunci cand te-am vazut si te-am imbratisat cu totii ,in lacrimi,pierduti,rupti de durere,necrezand si nestiind ,dar neputinciosi ,fara alta cale ! Cifra 7 era una care imi placea si o alegeam cand era de ales...Dar ,apoi ....ma gandesc ca sufletul tau frumos e undeva ....intr-un loc minunat ca tine....dar ,imi lipsesti si te plang ....te iubesc ,nu mai pot de dorul tau ,Silviu drag.....

   Oferita de Silvia Cizmas la 15 Ianuarie 2019
Comentarii (0)

Am trecut intr-un alt an ,timpul trece repede si il urasc de cand ai plecat tu,simt doar absenta ta ,nu pot sa ma bucur...incerc,as vrea sa fiu altfel ,dar rana e adanca si doare ,in inima mea locul tau e gol si va ramane asa ....Azi e duminica,e sarbatoare ....dar e ziua cand tu ai plecat ! Ma rog pentru sufletul tau,puiule ....mi-e foarte dor de tine ! Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 06 Ianuarie 2019
Comentarii (0)

"Scoala gazda din patut si ne da un colacut ,Ca mamuca n-o facut ,sita rara n-o avut"....e colinda voastra care va placea la toti ,o colindati ff mult ! Acum......Craciunul il fac cu lacrimi ,durere si gandul la tine.....lipsesti Silviu drag,am facut cu greu totul cu gandul la tine si cu lacrimi imprastiate in toata casa !De cand ai plecat tu ,nu mai exista sarbatoare cu bucurie in casa noastra,crede-ma ingere,adica nu e sarbatoare !Orice as vorbi,orice discutie o am e cu gandul la tine .....pentru ca sunt foarte trista,suferinta e atat de mare incat ....eu te astept,inca ! Si de sarbatori te astept,as vrea minuni ,intru la tine in camera ,de fiecare data ,ma gandesc ,poate te aflu la birou odata .....parca visez si vreau sa ma trezesc la realitate ....cu tine....am rabdare si te astept .... ! Mama !

   Oferita de Silvia Cizmas la 26 Decembrie 2018
Comentarii (0)

Ai plecat fara sa spui unde ,ai plecat in zi de vara ..ai plecat copile drag ,ai plecat de acasa si esti acum un dor nestins ....un dor care stiu ca nu se va intoarce ....mi-e gandul la tine ,locul tau din inima mea nu este ocupat de nimeni si nu va fi ,niciodata ! As vrea sa cred ca ai plecat ...undeva si ca ACOLO iti este foarte bine...iar eu sa te astept AICI ...sa astept sa te imbratisez si sa-ti spun ca te iubesc !E o dorinta,un gand doar ....dar ,stiu ca nu este asa ,nu ma pot minti ! Nici macar in vis nu te am ,sa ma amagesc pentru cateva clipe,puiule !Mama !

   Oferita de Silvia Cizmas la 05 Decembrie 2018
Comentarii (0)

Dormi In Pace,Silviu!

   Oferita de Alex din Ghiroda, Timis la 01 Decembrie 2018
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket