Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
890191 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
S-a stins o viata de om, ai pierdut o fiinta draga, iar pierderea este aproape imposibil de realizat. In aceste clipe grele prin care treci, sa nu uiti ca suntem alaturi de tine. Sincere condoleante! Dormi in pace Silviu! Nu vei fi uitat niciodata!

   Aprinsa de Alex Jurjescu la 18 August 2018, va arde pana la 16 Noiembrie 2018

Lumina vesnic aprinsa ! Drum lin in vazduhul inalt !

Postat de Bunica alexandrei la 24 Ianuarie 2019

Silviu, astăzi m-am tot gândit la tine. Nici nu știu ce să-ți spun, dragule. Nu mă simt prea bine, dar trag de mine ca să rezist, nu mă dau bătut...

   Oferita de Alex din Timișoara la 12 Septembrie 2021
Comentarii (0)

Drum de lumina pentru tine in cer,Silviu drag ingerul nostru ...toate rugaciunile si lumanarile aprinse as vrea sa ajunga la tine,gandurile mele sa te imbratiseze ,lacrimile mele foarte multe sunt izvorate din absenta ta de langa noi ,ploi nesfarsite in sufletul meu ,al nostru ! Te iubesc suflet drag ! Mama.

   Aprinsa de Silvia Cizmas la 09 Septembrie 2021
Comentarii (0)

Silviu drag ....imi lipsesti si azi ,mai mult decat ieri ...nu esti AICI de ziua mea cand ...sunt sigura ca impreuna cu Paul si Adina ati avut o surpriza deosebita pentru mine ...mi-e dor si mi-e greu fara tine ...si aceasta zi am inceput-o cu gandul la tine,asteptam ceva ,te cutam sa te gasesc ,sa primesc macar un mesaj de ACOLO si de la tine...am aprins o lumanare si am spus o rugaciune pentru tine si te-am plans ...atat ! Te iubesc ...esti copilul meu ! Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 18 Iulie 2021
Comentarii (0)

E ziua voastra ,a lui Paul si a ta ❤️

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Iunie 2021
Comentarii (0)

E ziua voastra ,a lui Paul si a ta ❤️

   Oferita de Silvia Cizmas la 25 Iunie 2021
Comentarii (0)

Mi-e foarte dor de tine ,nu cred ca ai plecat de langa noi atat de departe,Silviu drag ....vino acasa ,vino in visul meu ,esti in sufletul si gandul meu ...vreau sa-ti spun ca te iubesc mult ❤️Mama

   Oferita de Silvia Cizmas la 02 Iunie 2021
Comentarii (0)

Lumina vesnica suflet frumos...

   Oferita de Nicoleta Rizea din Ploiesti la 30 Mai 2021
Comentarii (0)

Mi-e tot mai greu sa-ti scriu chiar daca gandul meu e in fiecare clipa la tine,puiule ...astept ceva ! Fiecare floare,fir de iarba,zbor de porumbel ,un fluturas dansand ,o raza de lumina ma duce la tine ...te caut sau cred ca esti AICI peste tot ,doar in lucruri si fiinte frumoase precum sufletul tau drag !Dar nu-ti vad chipul,nu te pot imbratisa asa cum as vrea ,si mi-e greu cautandu-te si sperand ca te voi gasi ...asta o fac de cand ai plecat ,de cand te plang ,nici nu stiu cum de mai am lacrimi ! La fiecare sarbatoare te astept ,in fiecare duminica dimineata astept sa te trezesti si sa te vad ,ma hranesc cu amintiri despre tine ,dar nu ma pot bucura pentru ca ajung in cateva clipe la un adevar ....tu nu esti cu noi AICI,undeva esti ...asa vreau sa cred ...iubirea mea pentru tine este la fel de mare ,aceeasi ca pentru Adina si fratele tau drag cu care ai venit in aceasta viata !Te iubesc ,puiule ...esti ingerul meu drag ! Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 29 Aprilie 2021
Comentarii (0)

Silviu drag ...iti scriu crezand ca vei citi aceste cuvinte sau vei auzi gandurile mele de dor ,pareri de rau ca te-am pierdut ,ca nu esti cu noi AICI,cu noi familia ta care te iubim si esti in sufletul nostru ...ne lipsesti mult si te asteptam!Mama.

   Oferita de Silvia Cizmas la 07 Martie 2021
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket