Silviu Cizmas
(Zilwiu)

DATA NASTERII: 25 Iunie, 1987
DATA DECESULUI: 05 Iunie, 2011
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Marian Stan, la 06 Iunie, 2011
MEMORIAL SPONSORIZAT DE
Rusu Florina
(memorial etern)
INFORMEAZA-TI PRIETENII
682019 vizualizari

Memorial etern Silviu Cizmas

 • Dormi in pace draga Silviu...

  Floare oferita de Alex din Giarmata, Timis la 20 Iulie 2018
 • Mi-ai lipsit si ieri ...asteptam o minune...un inger care sa-l imbratisez de ziua mea...dar....nu stiu ,doar ca mi-e foarte dor de tine,ne lipsesti la toti in fiecare clipa ...te iubesc,puiule !

  Floare oferita de Silvia Cizmas la 19 Iulie 2018
 • Picaturi de dor, lacrimi, aduceri aminte in sufletele celor dragi care te iubesc ! Somn lin inger de lumina !

  Floare oferita de Bunica Alexandrei din Ploiesti la 14 Iulie 2018
 • Mi-e dor de tine ,puiule....timpul nu-mi vindeca dorul si nu-mi ia durerea si lacrimile ....te iubesc si te caut in ceea ce este frumos....te astept acasa...ma uit spre cer ....imi vine sa urlu de durere....astept ceva ,pe cineva care sa-mi spuna ca esti bine ,ca ti-ai gasir iubirea si fericirea ACOLO ! Ma doare mult plecarea ta,silviu drag !Mama.

  Floare oferita de Silvia Cizmas la 08 Iulie 2018
 • Azi...trebuia sa fii AICI ,te-am asteptat...voiam sa sarbatorim ziua voastra ...31 ani ...dar ,de 7 ani de cand tu ai plecat atat de departe ,aceasta zi este una foarte trista ....te plang pe tine ,ingere si trebuie sa ma bucur pentru fratele tau drag ,mi-e foarte greu sa-mi impart inima ...crede-ma Doamne ! Ceea ce e sigur e faptul ca te iubesc ,te iubim....la fel ,sau poate tot mai mult pe zi ce trece ,dar ca durerea si parerea de rau sunt imense si neputinta noastra foarte mare ! Nimeni nu m-a intrebat daca te las ca sa pleci ,sau sa-mi ceara ceva in schimb....as fi ales orice ....ma simt neindreptatita si foarte indurerata ! Poate sufletul tau frumos e undeva ...intr-un loc mai bun,mai frumos....as vrea sa pot sa cred ca esti bine ACOLO ! Silviu drag,te iubesc mult ,imi pare foarte rau ca ai plecat,nu pot face nimic ....sper ,vreau ca sufletul tau sa fie vesel printre alti ingeri,intr-o lume mult mai buna si mai frumoas,sa-ti gasesti fericire ,iubirea ACOLO !Nu uita de noi....priveste din cand in cand JOS ...eu te caut peste tot,astept un semn dela tine ,puiule drag ! Mama .

  Floare oferita de Silvia Cizmas la 25 Iunie 2018


   Silviu Cizmas s-a nascut la data de 25 iunie 1987, avandu-l ca frate geaman pe Paul, de care s-a nascut la o diferenta de 5 minute.

         Impreuna au fost minunea parintilor Ioan si Silvia. Acasa i-a asteptat sora lor mai mare Adina, care a avut grija de ei intotdeauna.

         Nedespartiti, au urmat Scoala Generala Nr. 18, Liceul Henri Coanda iar apoi Facultatea de Informatica.

         Cu toate ca oamenii i-au confundat intotdeauna, personalitatile lor au fost foarte diferite.

         Silviu a avut un suflet cald, generos si intotdeauna era langa ceilalti cand aveau nevoie.

         A avut o inteligenta uimitoare, un umor iesit din comun, o energie si pofta de viata rar intalnite.

         A facut o pasiune pentru masinile lui si viitoarea lui casa, pe care a planuit-o in cel mai mic detaliu. Un alt lucru care ii aducea fericirea, erau copiii si joaca cu ei.

         A fost persoana pe care oricine dorea sa o aiba in preajma, insufletea orice incapere printr-o singura gluma.

         In scurta lui calatorie in aceasta viata, a cunoscut multe bucurii si realizari, pe care alti oameni nu ar fi reusit sa le obtina intr-o viata intreaga. Toate aceste lucruri le-a facut in speranta de a-si gasi marea dragoste, care a ramas neimplinita.

         A lasat in urma o mama indurerata, un tata de neconsolat, o sora care ii era a doua mama, si sa nu uitam de sufletul lui pereche Paul, alaturi de care formau un intreg.

         Rudele, prietenii si cunostintele il vor pastra in sufletele lor, si astfel, el va trai vesnic. Amintirea lui va deveni o comoara pentru noi toti.

         Silviu, te-am iubit, te iubim si te vom iubi mereu!


Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket