Fashion Days
Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul. Sponsorizeaza memorial »

Ramona Albu

DATA NASTERII: 15 Martie, 1975
DATA DECESULUI: 15 August, 2015
LOCALITATE: Bucuresti
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Raisa Grecu , la 16 August, 2015
MEMORIAL GRATUIT
(expirat la 06 Septembrie 2015)
Sponsorizeaza memorial »
INFORMEAZA-TI PRIETENII
20257 vizualizari

Memorial Ramona Albu

 • Un om minunat!

  Floare oferita de Mari la 22 August 2015
 • Condoleante, Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Sa sti ca sunt alaturi de tine in aceste momente grele din viata ta. Inca odata condoleante!

  Floare oferita de Dinca Rares Cristian Mircea la 21 August 2015
 • Sincere condoleante intregii familii si putere sa treceti prin aceste clipe cumplite. Sufletului plecat mult prea devreme, odihna si lumina vesnica! Colegii si cunostintele d-nei Lidia si ai d-lui Constantin sunt inmarmuriti de tragedia prin care treceti. Paula Antohe, Gabriela Suciu

  Lumanare aprinsa de Paula Antohe din Bacau la 18 August 2015
 • Ramo, te iubesc! Nu te voi uita niciodata... Ai fost un om deosebit, tot timpul cu zambetul pe buze, tot timpul vesela, iubitoare, intelegatoare...Ai fost singura mea prietena de suflet...Prietena mea de 18 ani...Mi-e dor de tine, mi-e dor sa-ti aud glasul, mi-e dor sa te vad zambind! Mi-e dor, mi-e dor, mi-e dor...

  Lumanare aprinsa de Claudia Solomon din Bucuresti la 18 August 2015
 • Sincere condoliante familiei .

  Floare oferita de Codrina Ioana Zahariea la 18 August 2015


Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul.

Sponsorizeaza memorial »

Dragul meu Andrei, mami te iubește, din totdeauna și pentru totdeauna și… fiul meu, asta să nu uiți niciodată.

Mă gândesc de mult timp să-ți spun, de înainte de a te naște… și mi-a fost greu, mi-e greu să spun în cuvinte ce MINUNE ești tu, fiul meu!

Să fii fericit ! Atât. Și totuși… atât de complicat. Îmi doresc să crești un om liber... de presiuni, de răutăți, de așteptări… LIBER! 

Și apoi mami… îmi doresc să fii om, să fii bun.  În  viață e mai dificil să fii bun decât deștept. Să fii bun e o alegere, inteligența ta e un dat și în viață vei vedea că nu e atât de ușor SĂ ALEGI.

Mă gândeam în fiecare zi cum să fac să ai aceeași bucurie în ochi toată viața, să crezi în tine și în forțele tale și să nu te îndoiești niciodată de tine.

Îmi doresc să ai încredere în tatăl tău….încrederea că orice vei spune, nu te va manipula, șantaja părintește, încrederea că poate fi tatăl tău, dar și prietenul tău… că nu trebuie să te ascunzi de el, să fugi ca să poți să fii tu… și încrederea, că am încredere în tine.

Să nu uiți că ești fiul meu și fiul tatălui tău, și că în tine se va regăsi acea putere de a lupta cu o lume întreagă şi implicit cu tine, de a spune NU, de a te revolta, de a gândi împotriva curentului… și atunci vei fi fiul nostru și că nu ai cum să fii altfel… Și e drum atât de lung… să alegi, trebuie să știi să faci alegeri.

Să fii corect! În primul rând cu tine, să fii sincer cu tine și să te iubești pe tine. Apoi vei vedea că e simplu să faci asta și cu alții. Să nu întorci obrazul niciodată iubirea mea… când un om te lovește (figurativ vorbind), acel om e departe de inima ta și în inima ta nu e loc de... mai departe. 

Să înveți că uneori a renunța la ambiții, la oameni, la replică… e o victorie în sine, că atunci când crezi că ai pierdut, ai câștigat de fapt, dar să nu renunți la a iubi Viața niciodată.

Intuiția te va ajuta… să vezi, să simți că sunt oameni de lângă care trebuie să pleci sau să îi lași să plece... și nu va fi ușor... să ai Curaj! Să crești iubirea mea, știind că poți să faci orice, în tine zac posibilități nemăsurate.

Să nu te îndoiești de asta niciodată… și să nu lași pe nimeni să te convingă că poți mai puțin, nici măcar pe mine, mama ta. 

Sa nu uiți, mami, că ești fiul tatălui tău al cărui nume îl porți - un om integru, principial, elevat, un om frumos și bun… și tatăl tău este un exemplu de urmat. 

Mi-aș dori să nu simți vreodată presiunea așteptărilor… ale mele, ale tatălui tău, ale familiei, ale oricui. Să nu trăiești cu teama că vei dezamăgi pe cineva vreodată. Să trăiești cu credința că nu te vei dezamăgi pe tine.

Și pur și simplu știu… că vei fi om MARE.

Să citești, iubitul meu, mult, chiar foarte mult. Citind te vei înțelege pe tine, pe alții, o lume întreagă și pur și simplu vei ști…. Să vorbești, să gândește, să iei decizii, să alegi, să renunți, să lupți, să iubești, să ierți… vei ŞTI.

Să fii independent, să îți urmezi visele, să faci greșeli și să te ierți că ai greșit și să iubești – viața, oamenii, pe tine. 

Mai Departe... îmi doresc… SĂ FII FERICIT!

Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul.

Sponsorizeaza memorial »

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket