Fashion Days
Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul. Sponsorizeaza memorial »

Ioan Lacatusu

DATA NASTERII: 23 Martie, 1928
DATA DECESULUI: 31 Iulie, 2017
LOCALITATE: Timisoara, Timis
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Carmen Vera, la 07 Martie, 2020
MEMORIAL GRATUIT
(expirat la 28 Martie 2020)
Sponsorizeaza memorial »
INFORMEAZA-TI PRIETENII
10898 vizualizari

Memorial Ioan Lacatusu

  • Ne e dor de tine tata, acum inteleg de cate ori ne spuneai " o sa vedeti voi cand nu vom mai fi" ,ai avut dreptate . Te purtam in minte si in suflet si ne amintim cu mare drag de toate intamplarile pe care le-am trait impreuna. Ma rog la Dumnezeu sa te ierte, sa te odihnesti si sa ai lumina vesnic acolo in Imparatia Cerului !

    Floare oferita de Carmen Si Mircea din Timisoara la 26 Mai 2024
  • Acestă lumânare să fie în amintirea tatalui meu Ioan care azi si-ar fi serbat ziua numelui ! Ai rămaș pentru totdeauna în inimile noastre ca un tata bun si iubitor . Dumnezeu sa te odihneasca in pace si lumina si sa-ti ierte pacatele !

    Lumanare aprinsa de Carmen Si Mircea la 07 Ianuarie 2024
  • TATA mi-a dat cel mai mare dar pe care o persoana il poate oferi alteia: el a crezut in mine. Pentru mine el a fost EROUL MEU pe care l-am iubit si pe care il voi iubii cat voi traii . Dumnezeu sa-l odihneasca in RAI iar ingerii sa-l vegheze ! In buzunarul hainei lui am gasit scris pe un biletel in care scria : "Tragedia vietii este ca imbatranim prea devreme si devenim intelepti prea tarziu "

    Lumanare aprinsa de Carmen din Timisoara la 07 Martie 2020


Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul.

Sponsorizeaza memorial »

A fost un om BUN , un sot si un tata iubitor si respectat .Imi amintesc povestile lui despre orasul in care s-a nascut , despre razboi , despre  mama si sora lui , despre anii grei care au urmat  si despre drumul pe care l-a parcurs in viata muncind si invatatnd  sa ajunga  "cineva" , despre  el si mama , despre intalnirea lor si despre poestea lor de iubire dusa pana dincolo de moarte , despre noi copii lui  de care era mandru si ne iubea cu toata fiinta lui! Toata viata a muncit pentru ca asta a stiut si i-a placut , a avut grija familiei, ne-a iubit  si nu s-a plans niciodata de nimic. Un om  caruia ii placea sa povesteasca cate a strans intr-o viata si care era fericit cand ne stia ca suntem bine ! Dumnezeu sa-l ierte si sa- l odihneasca in imparatia cerului !

Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul.

Sponsorizeaza memorial »

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket