Fashion Days
Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul. Sponsorizeaza memorial »

Constantin Menciu
(Costel)

DATA NASTERII: 04 Mai, 1953
DATA DECESULUI: 26 August, 1986
LOCALITATE: Bucuresti
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL CREAT DE
Elisabeta Weinberger, la 25 Noiembrie, 2010
MEMORIAL EXPIRAT
(expirat la 05 Mai 2011)
Sponsorizeaza memorial »
ASCULTA MELODIA DE FUNDAL
Ave Maria
INFORMEAZA-TI PRIETENII
9728 vizualizari

Memorial Constantin Menciu

 • eri am comemorat 27 de ani de la moartea fulgeratoare sotului meu ,un suflet drag si nepretuit,care din pacate a plecat dintre noi la varsta de 33 de ani,lasand in urma un copil care mai avea 8 zile sa implineasca 7 anisori sa mearga in clasa a I a la scoala.........pentru el aceasta suferinta a fost,este si va fi vesnica....."condamnat" pe viata sa traiasca fara tata. Uneori vine prea devreme … despartirea de o persoana careia i-am cantat “La multi ani” cu convingerea ca urarile noastre o vor tine langa noi pe termen nelimitat…. Iar acum ii “cantam” doar “Vesnica pomenire” si vorbim de el la timpul trecut.Dureros,sfasietor,trist....Va ramane mereu in sufletele noastre !!!! A fost un om careia ii datorez multe pe acest pamant si caruia ii multumesc din suflet ca m-a iubit, m-a certat, m-a vegheat, m-a dorit! Dumnezeu sa te aiba in pace, Constantin (Costel)!AMIN!

  Lumanare aprinsa de Betty Si Ionut din Carei la 27 August 2013
 • Astazi se implinesc 26 de ani de la trecerea in nefiinta a prea iubitului nostru sot si tata Costel Menciu,o pierdere incomensurabila pentru intrega noastra familie,prea repede,prea tanar si mult prea greu de suportat durerea lasata in urma lui.DUMNEZEU sa-l iarte si sa-l odihneasca in veci vecilor, AMIN !

  Lumanare aprinsa de Betty din Carei la 26 August 2012
 • Moartea este singurul lucru, în zilele noastre, căruia nu-i poţi supravieţui.Moartea este condiţia sub care am fost născuţi. Pacat ca a fost mult prea devereme ,moartea lui Costel,o lasat un imens gol pentru toti membri familiei noastre . Ne amintim cu drag,mult dor si multe regrete,ca nu mai este printre noi.Nu te vom uita nici cand!!

  Floare oferita de Betty din Carei la 11 Mai 2012
 • A murit in floarea varstei,lasand un gol imens in vietile noastre ,mai ales a copilului sau care atunci avea numai 7 anisori,avand si astazi o rana sufleteasca care nu i se va vindeca niciodata,desi au trecut 25 de ani.Vei ramane mereu in sufletele noastre !!!!!!! DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace! AMIN!

  Lumanare aprinsa de Betty W. la 01 Septembrie 2011
 • Moartea este singurul lucru, în zilele noastre, căruia nu-i poţi supravieţui.Moartea e un abis, în care deşi ştim că trebuie să pătrundem cu toţii, de câte ori intră acolo cineva drag şi apropiat, în noi, cei rămaşi pe marginea prăpastiei, se sfâşie sufletul de teamă, jale, disperare. Toate raţionamentele se sfârşesc la acest mal şi-ţi vine doar să strigi după un ajutor, care nu poate veni de nicăieri. Singura salvare, singura mângâiere ar putea fi credinţa, dar cineva care n-are nici lumânarea asta în mână, acela pur şi simplu poate să înnebunească la gândul nopţii veşnice. Odihneasca-se in pace! ai grija de acolo si de cei care te-am iubit si te iubim incontinuare!AMIN

  Floare oferita de Betty din Carei, Satu Mare la 10 Decembrie 2010


Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul.

Sponsorizeaza memorial »

Pierderea sotului meu a insemnat la vremea aceia mai mult decat pierderea unui partener de viata,a fost pierderea unui prieten,a unui tata de copii,iar pentru familia lui a fost o pierdere incomensurabila,o durere care a coplesit sufletele intregii familii.Moartea a venit mult prea devreme si la rapit de langa noi la numai 33 de ani,lasand in urma suflete indurerate ,el va ramane o amintire vie,mai ales in sufletul baiatului sau care atunci avea numai cativa anisori si care si acum ii este dor de tatal lui cel bun si iubitor.DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace,in veci vecilor.Amin!

Pentru ca reclama sa dispara sponsorizeaza memorialul.

Sponsorizeaza memorial »

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket