Burlui Dumitru Anton

DATA NASTERII: 17 Ianuarie, 1951
DATA DECESULUI: 22 Martie, 2009
LOCALITATE: Braila, Braila
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Adauga o poza
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL PERMANENT
CREAT DE
Tudorel Cristian Burlui , la 09 Mai, 2010
MEMORIAL PERMANENT
INFORMEAZA-TI PRIETENII
45676 vizualizari

Carte de condoleante


Exprima sincerele condoleante prin aprinderea unei lumanari sau oferirea unei flori, gratuit.

Aprinde o candela care, impreuna cu mesajul tau, va ramane prima intrare in cartea de condoleante (de la numai 3€, plata prin Card, PayPal sau SMS).
Știi ... azi sufletul meu a întrebat de tine , m-a întrebat unde ești ... Am lăsat ochii plini de lacrimi în pământ , am privit în gol câteva secunde , apoi am șoptit : ''Nu știi , suflete...chiar nu știi unde este ..e tot in tine . dar mi-e atât de dor...''

   Aprinsa de Geanina & Tudor la 01 Ianuarie 2015
Comentarii (0)

Atunci cand mi-e dor de tine , imi amintesc ca imi bati in piept !

   Oferita de Geanina & Tudor la 30 Decembrie 2014
Comentarii (0)

În zilele importante din viața noastră lipsa oamenilor care contează, a celor care fac diferența, a celor pe care îi iubim se simte mai mult ca niciodată. E golul acela nevăzut, dar palpabil. E sentimentul acela de incomplet, de singur, de neîmplinit. Fiecare om e important și te poate face să te simți extraordinar, dar niciunul nu se va potrivi în locul celui care nu este lângă tine atunci, atunci când ar trebui să fie. Sărbătorile sunt un moment minunat, așteptat un an întreg, iar absența cuiva în această perioadă e mai mare ca oricând indiferent câți alți oameni dragi ai în jurul tău, indiferent dacă zâmbești și te simți bine. Golul e acolo. Nevăzut, dar palpabil.

   Aprinsa de Geanina & Tudor la 23 Decembrie 2014
Comentarii (0)

"

   Oferita de Geanina & Tudor la 12 Decembrie 2014
Comentarii (0)

"Tu ce faci atunci când numai poţi de dorul cuiva? Atunci când simţi că nimeni şi nimic nu îţi poate umple golul din inimă, pe care ţi l-au lăsat cei care au plecat? - Îmi pun mâna în dreptul inimii să o simt bătând... și o simt plină. Nu am niciun gol în inimă, fiindcă oamenii pe care îi iubesc, se află acolo, în inima mea. Ei îmi locuiesc inima pentru totdeauna şi îi simt în fiecare bătaie a ei..."

   Aprinsa de Geanina & Tudor la 10 Decembrie 2014
Comentarii (0)

Timpul e infinit și totuși, pentru oameni, e uneori mult, mult prea scurt pentru toate câte și-ar dori să înfăptuiască, să rostească sau să simtă…

   Aprinsa de Geanina & Tudor la 23 Noiembrie 2014
Comentarii (0)

Nu te-am uitat nici măcar o clipă.. doar am învăţat să trăiesc fără tine. Chiar dacă nu arăt, nu înseamnă că nu doare. Dacă nu ţip, nu înseamnă că nu aş vrea să urlu de durere, dacă nu plâng şi nu spun nu înseamnă că nu îmi dor... Astazi ti-am fi spus " La multi ani " , ti-am daruit in schimb flori si ganduri.

   Oferita de Geanina & Tudor la 26 Octombrie 2014
Comentarii (0)

'

   Aprinsa de Geanina & Tudor la 26 Octombrie 2014
Comentarii (0)

Iubesc amintirile. Le iubesc cu tot sufletul. Pentru că datorită lor nu pierd niciunul din momentele care mi-au atins inima într-un mod atât de plăcut.Le iubesc pentru că doar aşa mai pot avea aproape oameni care au plecat pentru totdeauna.Le iubesc pentru că mulţuimită lor, se mai diminuează şi dorul de anumite persoane care sunt departe de mine.Sunt şi amintiri triste, ştiu. Dor, e adevărat. Şi macină. Şi provoacă lacrimi. Dar sunt ale noastre. Şi sunt precum nişte lecţii de viaţă pe care nu strică din când în când să le recitim.

   Aprinsa de Geanina & Tudor la 17 Octombrie 2014
Comentarii (0)

O parte din tine a ramas cu mine ! O parte din mine a plecat cu tine ....

   Oferita de Geanina & Tudor la 15 Octombrie 2014
Comentarii (0)

Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket