Sonia Juganaru

DATA NASTERII: 26 Iunie, 1926
DATA DECESULUI: 05 August, 2023
LOCALITATE: Bucuresti
-> Email catre familie & prieteni
-> Adauga o amintire
-> Contacteaza detinatorul memorialului
-> Printeaza
MEMORIAL PERMANENT
CREAT DE
Lucian Gheorghe, la 09 August, 2023
MEMORIAL PERMANENT
INFORMEAZA-TI PRIETENII
3039 vizualizari

Memorial etern Sonia Juganaru

  • Cu dragoste și amintiri, vei rămâne mereu în inimile noastre. Odihnește-te în pace.

    Lumanare aprinsa de Nicoleta din Breaza la 09 August 2023


În Amintirea Dragei Noastre Sonia

Cu inimile îndurerate, ne adunăm pentru a comemora și sărbători viața plină de frumusețe și iubire a Soniei Juganaru. S-a născut pe 26 iunie 1926, în pitoreasca localitate Drăcșani din județul Teleorman, și a părăsit această lume pe 5 august 2023. În zilele în care ne întâlnim aici, reflectăm asupra poveștii sale de viață colorată și a amprentei profunde pe care a lăsat-o în inimile noastre.

Fiica iubitoare a Mariei și a lui Marin Burcescu, Sonia a crescut în mijlocul unei familii pline de dragoste și sprijin. A avut cinci frați, iar această frumoasă legătură de familie i-a influențat întreaga viață. Ea a învățat de la cei dragi importanța compasiunii, a valorilor autentice și a devotamentului necondiționat.

Din căsătoria cu Ioachim Juganaru s-au născut două fete minunate, Luminița și Lăcrămioara. În ciuda provocărilor pe care viața i le-a adus, Sonia a rămas o mamă grijulie și iubitoare, ghidându-și fiicele cu înțelepciune și dăruindu-le dragostea ei necondiționată.

Rolul de bunică i-a adus Soniei o nouă dimensiune a iubirii. Tom, Andreea și Ștefan au fost norocoșii nepoți care au crescut în strălucirea afecțiunii și a înțelepciunii ei. Dar viața nu s-a oprit aici, ci s-a răsfirat într-un buchet de strănepoți: Kyle, Cristina, Andrew și Harvey. Prin ei, amintirea și iubirea Soniei vor continua să strălucească în generațiile viitoare.

Sonia a fost nu doar o mamă si bunică dedicată, ci și o mătușă devotată pentru nepoții pe care i-a avut din partea fraților. Aceasta a fost o parte importantă a rolului său în viața lor, oferindu-le sfaturi, încurajări și multă dragoste. În prezența sa, acești nepoți au crescut sub aripa protectoare a unei figuri înțelepte și afectuaoase.

Sonia a fost o femeie cu o pasiune contagioasă pentru artă și teatru. Cariera sa ca sufleor la Teatrul Național din București a fost o expresie a pasiunii ei pentru lumea artistică. Înconjurată de actori și actrițe, ea a adus magia cuvintelor pe scenă, contribuind la creația unor spectacole memorabile.

Eleganța sa inconfundabilă și prezența sa distinsă au transformat-o într-o adevărată doamnă, iar bunătatea și generozitatea ei au luminat drumurile celor din jur. Cu fiecare gest iubitor și cuvânt înțelept, Sonia a adus bucurie și inspirație în viețile celor pe care i-a întâlnit.

Astăzi, ne luăm rămas bun de la un suflet minunat, dar amintirile și lecțiile ei ne vor însoți mereu. Fie ca amintirea Soniei Juganaru să fie un far de lumină pentru noi toți, o amintire a iubirii necondiționate și a frumuseții ce oamenii pot aduce în lume.

Odihnește-te în pace, dragă Sonia, alături de cei dragi pe care i-ai întâlnit în călătoria ta spre eternitate.

Cu recunoștință și afecțiune,

Cei care îți păstrează amintirea vie


Site-uri Partenere: Seminee      Prahova Business      Monitorizare GPS      Voicemarket